Com a casa, enlloc

Com a casa, enlloc

Descobreix la millor selecció de ventiladors de peu i sostre, amb opcions de llum integrada i control remot. A més, troba humidificadors i deshumidificadors que aportaran el benestar que et mereixes. Frescor i confort a casa teva!

Productes relacionats

Ventiladors de peu i sobretaula

Els ventiladors de peu i sobretaula són una de les formes més econòmiques de refrescar-te, sense la necessitat d'haver d'invertir en una instal·lació d'aire condicionat, ja que a més de renovar l'aire i transmetre aquesta sensació de frescor, són molt fàcils d'instal·lar.

En aquesta secció t'oferim una àmplia varietat de ventiladors de peu, de terra, industrials, amb nebulitzadors de terra o de torre. Amb dissenys moderns i múltiples velocitats, els nostres ventiladors de peu i sobretaula garanteixen una brisa refrescant en tot moment. Perfectes per a la teva oficina, dormitori o sala d'estar.

Ventiladors de peu i sobretaula

 Com a casa, enlloc
 Com a casa, enlloc

Ventiladors de sostre

Els ventiladors de sostre es caracteritzen per ser el millor aliat durant l'època d'estiu. No només refresquen l'ambient, sinó que també aconsegueixen reduir la sensació tèrmica en uns 8ºC. A més, consumeixen la meitat d'energia comparada amb altres sistemes de refredament. Aquests ventiladors no només són funcionals, sinó que també formen part de la decoració de la llar i són molt versàtils. Depenent del model, alguns també inclouen il·luminació.

Estalvia espai i gaudeix d'una ventilació uniforme amb els nostres ventiladors de sostre, disponibles amb il·luminació integrada i control remot per a la teva màxima comoditat.

Ventiladors de sostre

Humidificadors i deshumidificadors

Mantén la humitat de casa teva en nivells òptims amb els nostres humidificadores i deshumidificadors. Ideals per a alleujar la sequedat de l'aire o prevenir la formació de floridura, tenim el dispositiu ideal per a les teves necessitats.

Humidificadors i deshumidificadors

 Com a casa, enlloc

Per conèixer més detalls i descobrir quins són els millors ventiladors de sostre de la temporada, et convidem a llegir el nostre bloc. No et perdis les nostres recomanacions i consells a Els millors ventiladors de sostre de la temporada.