Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals

Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals

En honor al Dia Mundial dels animals, volem omplir el seu cor d'amor i felicitat. Descobreix els productes per mascota més essencials, joguines que desperten alegria i cures que faran al teu pelut somriure. Acompanya'ns en aquesta setmana especial i feu que cada dia sigui una festa per al vostre company de vida!

Productes relacionats

El seu espai, el seu refugi

El Dia Mundial dels Animals se celebra el 4 d'octubre i és l'excusa perfecta per donar amor i un caprici. Sabem que el teu estimat amic pelut mereix el millor, i part d'això implica proporcionar-li un espai acollidor i segur. Què podria ser més gratificant que veure la teva mascota descansat plàcidament al seu propi refugi? En aquesta setmana especial, volem que descobreixis com li pots brindar la sensació de confort i fiabilitat que es mereix.

Hi ha molts llits i matalassos per a mascotes, i val la pena dedicar un temps a conèixer les diferents opcions per decidir quina és la que més convé a la teva mascota. Coneix les diferents possibilitats de descans com hamaques, cistelles, coixins, mantes, llits, mantes refrigerants o cobreix seients.

Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals
Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals

Per compartir moments

La vida amb mascotes és plena de moments especials i entranyables, i no hi ha res que faci més feliç el nostre amic fidel que una bona joguina. Alguna vegada has vist el teu gos o gat córrer després d'una joguina amb un somriure a la cara i la cua enlaire? Una imatge que val més que mil lladrucs o miols!

Et convidem a unir-te a la diversió que fran que aquestes cues no deixin de moure's. Descobreix la nostra selecció de joguines per a gossos i gats. Des de joguines interactives per estimular la ment o desenvolupar l'olfacte i joguines en parella com pilotes o freesbie, fins a joguines per mossegar i canalitzar la seva energia.

Tots a taula

En aquest Dia Mundial dels Animals, no ens podem oblidar d'una de les coses que més gaudeixen: el menjar. Tenir cura del menjar de la teva mascota no es tracta només d'escollir un bon producte, també has de pensar a col·locar el menjar en un lloc còmode i de fàcil accés. La menjadora és un accessori indispensable per a la rutina diària de la teva mascota, i és possible trobar diferents tipus de menjadores al mercat.

A FesMés trobaràs una selecció de menjadores i abeuradors dels quals podràs escollir entre els més clàssics, els menjadors i bevedors automàtics més moderns o menjadors i abeuradors dobles.

Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals
Festa peluda! Celebrem junts el Dia dels Animals

Cura, protecció i frescor

Com amant dels animals, hauràs de saber que la higiene, ja sigui d'un gos o d'un gat, s'ha de dur a terme i amb cura. A més, cal tenir en compte el tipus de pèl, ja que cada mascota requereix unes necessitats diferents.

Les rutines d'higiene com el raspallat o el bany són una manera de mostrar-los quant els estimem. Adquirir productes de qualitat és la clau, així que hem seleccionat una gamma de productes d'higiene per a mascotes que faran que llueixin radiants i se sentin còmodes. Des de xampús que fan brillar el seu pelatge fins a cures especials per a les orelles i les potetes. En aquesta selecció també posem a la teva disposició un ampli ventall de productes: Desodorants, netejadors, raspalls, pinces i collarets antiparasitaris, safates higièniques i molt més.