Perfils d'acabat parquet de fusta

Gran varietat de perfils de fusta ideals per a la instal·lació de terres de parquet. Descobreix els perfils de parquet en diferents acabats de Fesmés!

Perfils de fusta per sòls de parquet 

Els perfils de parquet són essencials per a la instal·lació de sòls de fusta. Sense ells, el sòl no seria estable i serien visibles les juntes en zones on la disposició de les làmines de parquet tinguin diferent altura o hagin estat instal·lades en una disposició diferent, un clar exemple serien els canvis entre sales i habitacions, llocs on és bastant comú instal·lar sòls de parquet en diferents dissenys o acabats.

Amb l'ús de perfils de fusta s'obtenen acabats professionals i són una excel·lent opció per a cobrir i protegir les vores de les làmines de parquet. Els perfils de parquet també ajuden a prolongar la vida útil del pis, ja que eviten que es danyin les vores del pis, per què qui no s'ha trobat mai en un pis o habitatge amb només unes certes habitacions en parquet? L'ús de perfils de fusta és essencial en aquests casos.

Tipus de perfils: per a sòls o escales

Disposem de perfils de fusta per a juntes de sòl, també coneguts com a juntes de dilatació i perfils de transició, ideals per a desnivells i per a diferenciar sales amb i sense parquet. A més d'aquests dos, disposem de perfils d'acabat per a escales.

Perfils de fusta en diferents acabats

A Fesmés trobaràs una àmplia selecció de perfils de fusta per a acabats en parquet en diferents colors i intensitats, que quedessin bé en tots tipus de dissenys i pintures. Perfils clàssics o moderns amb tocs elegants o sofisticats que queden bé en qualsevol ambient. Tant si busca perfils de fusta foscos, perfils de fusta clars o perfils de fusta en acabats convencionals com a fusta de pi o fusta de roure, aquí els trobarà!