Com netejar mosquitera de forma fàcil i senzilla

Com netejar mosquitera de forma fàcil i senzilla

Reformes

S'acosta la calor a les finestres i volem que les vostres llars estiguin llestes i netes. Et mostrem com netejar mosquitera de manera fàcil i senzilla. Que no t'agafi desprevingut!

Segur que, si penses en diferents accessoris que es transformen en els nostres aliats durant els mesos d'estiu, les mosquiteres entran al TOP 10, oi?

Des de sempre, les mosquiteres per a portes i finestres han estat un element bàsic a qualsevol casa. Aquests accessoris són la solució ideal per deixar passar l'aire evitant que els molestos mosquits es colin per les portes i les finestres de casa.

A més, instal·lant mosquiteres per a portes i finestres, podràs minimitzar el consum energètic, renunciant als aires condicionats o als ventiladors.

Hi ha molts beneficis a part d'allunyar els insectes no desitjats i estalviar energia. Aquestes avantatges poden ser:

– La seguretat. En el mercat actual pots trobar tot tipu de mosquiters, algunes de molt resistents i altres de més fràgils. Les mosquiteres fabricades amb materials resistents impedeixen determinats atacs de persones alienes a casa nostra, oferint una seguretat extra.

- La protecció pels més petits. Les mosquiteres es poden convertir en una protecció per als més vulnerables de la casa. Aconseguiràs impedir l'entrada a zones perilloses pels nens i gaudir d'una tranquil·litat.

- La calma. Perquè no s'acumuli calor a les habitacions, a l'estiu solem deixar les portes i les finestres obertes a l'exterior. Les mosquiteres us permetran crear corrents d'aire sense perdre intimitat, calma i tranquil·litat dins de la vostra llar.

- El caràcter i l'estil de casa teva. Les mosquiteres per a portes o finestres són un excel·lent accesori per decorar la teva llar, ja que pots jugar amb tons de colors, textures o dissenys estampats que aportaran un toc personalitzat a casa teva.

- Disminueixen les al·lèrgies. Les al·lèrgies estacionals, que majoritàriament es desencadenen a la primavera i l'estiu, es veuen reduïdes gràcies a la instal·lació de les mosquiteres. Aquestes retenen la pols impedint que l'entrada a linterior de l'habitació.

Perquè els beneficis anteriors siguin totalment factibles i eficients cal un petit manteniment a les mosquiteres per a portes o finestres. Continua llegint per saber quins productes necessites per netejar mosquiteres de manera fàcil i senzilla.

Per què és important netejar una mosquitera?

En no percebre la brutícia amb els ulls, de vegades creiem que no cal netejar. Dia rere dia s'acumula una gran quantitat de brúticia, per la qual cosa cal tenir molt present la neteja de les mosquiteres.

Per al bon manteniment de les mosquiteres serà vital retirar tota mena de partícules i insectes a les mosquiteres. Com pots netejar una mosquitera? Pareu atenció als següents productes i passos per netejar una mosquitera.

Quins productes necessitarem per netejar una mosquitera?

A FESMÉS t'explicarem un mètode que serveix per a tota mena de mosquiteres independentment del material o la mida que tinguis la mosquitera. Els productes que necessitaràs per netejar una mosquitera els pots aconseguir fàcilment, ja que són productes bàsics de casa.

  1. Raspall suau de la roba
  2. Raspall de dents
  3. Un plomall
  4. Una baieta
  5. Aigua
  6. Galleda d'aigua
  7. Sabó
  8. Tovallola
  9. Amoníac

Com netejar una mosquitera de manera fàcil i senzilla

En primer lloc, hem de tenir present el tipu d'instal·lació de la mosquiteres per a portes i finestres, ja que algunes es poden desmuntar i d'altres les hauràs de netejar amb la posició fixa. Anem per feina? Som-hi!

1. Retira la pols. El primer pas serà retirar el màxim de pols possible que s'ha acumulat a la mosquitera amb l'ajuda d'un plomall. Si les dimensions de la mosquitera t'impedeixen retirar tota la pols de manera fàcil, també podràs utilitzar un aspiador.

2. Humiteja la mosquitera. Un cop retirada la pols, humiteja la mosquitera per estovar la pols que no s'ha pogut treure amb el plomall. Podeu fer aquest pas amb l'ajuda d'una mànega o una esponja humida.

3. Frega la mosquitera. A FESMÉS recomanem fer el següent pas amb aigua i dues cullerades de sabó sense fer servir productes químics que podrien fer malbé la mosquitera. Ara ve, si veus que hi ha una quantitat de brutícia molt elevada a la mosquitera, pots utilitzar la barreja d'aigua amb amoníac que ajudarà a desinfectar millor la mosquitera. Utilitza un raspall suau de roba per fregar bé de dalt a baix amb força. A les cantonades més difícils de netejar pots utilitzar un raspall de dents. Truc! Fes-ho en moviments circulars per no fer malbé la malla metàl·lica.

4. Aclareix la mosquitera. Torna a agafar la mànega per aclarir bé la mosquitera, o bé amb un altre drap, baieta o esponja i aclareix la mosquitera sense deixar rastre de sabó.

5. Deixeu assecar la mosquitera. Aquest pas és primordial per deixar la mosquitera impecable i sense marques d'aigua.

Pots repetir el mètode dues vegades perquè la mosquitera quedi impol·luta. Encara que, si la mosquitera està fabricada amb materials de qualitat com les que tenim exposades a la web de FESMÉS, es podrà percebre el canvi ràpid sense danys a les malles de la mosquitera.

Fàcil i senzill! Aquest procés pot ser aplicable per a tots els tipus de mosquitera que hi ha al mercat actual.

A continuació, et presentarem els diferents tipus de mosquiteres perquè puguis escollir-ne una abans que els insectes comencin a atacar les nostres cases.

Tipus de mosquiteres

Tot i que totes tenen la mateixa finalitat, hi ha diferents tipus de mosquiteres on varia l'estructura, el material, el color o la textura. Són petits detalls que marquen la diferència a les nostres llars i que hem de valorar per adaptar les nostres necessitats sobre aquests accessoris tan bàsics del dia a dia.

  • Mosquiteres fixes per a portes i/o finestres. Són mosquiteres que, com el nom denota, s'instal·len de manera fixa directament amb un marc d'alumini. Aquest tipus de mosquiteres destaquen sobre les altres per ser les més resistents als cops. Les mosquiteres fixes per a portes i/o finestres es poden tancar mitjançant frontisses o tiradors.
  • Mosquiteres corredisses. El sistema de tancament és corredor i són molt pràctiques, ja que no requereixen d'una instal·lació. Només s'acoblen als rails inferiors i superiors de les portes o finestres.
  • Mosquiteres enrotllables. L'avantatge més destacat d'aquest tipus de mosquiteres és que les pots utilitzar només quan vulguis. Com que no és fixa, pots protegir-te contra qualsevol insecte només si ho veus necessari. Les mosquiteres enrotllables són les més populars perquè ofereixen l'avantatge de ser extensibles permetent-ne la utilització quan vulguis i ocupant poc espai.
  • Mosquiteres prisades. Molt lleugeres, tant per la instal·lació com per la funcionalitat. Les mosquiteres prisades són ideals per a l'accés a terrasses o balcons, ja que no disposen de cap barra fixa a terra.

Aconsegueix un ambient net a casa teva per desenvolupar una vida saludable i no deixis que que la mandra decideixi per tu. Recorda! Amb ganes, pràctica i la nostra guia de com netejar mosquitera, ho podràs fer de forma ràpida i senzilla.

Troba la mosquitera per a portes i finestres que millor s'adapti a les teves necessitats dins la nostra àmplia varietat!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa