Com netejar diferents superfícies?

Com netejar diferents superfícies?

Reformes

Si alguna vegada has tingut dubtes per saber quins productes utilitzar a l'hora de netejar segons la superfície, aquest consell t'ajudarà!

• Materials
El netejador adequat segons la superfície a netejar.

• Objectiu
Conèixer el producte necessari per netejar.

La gamma de netejador que disposem pot ajudar-te de moltes maneres. Descobreix els diferents productes de neteja i utilitza el més adient a les teves necessitats. Segur que trobes la solució perfecta per a tu!

Pas 1. Els terres

Els terres són una de les inversions més importants de la casa. Càlids, freds, naturals, sintètics, rústics o delicats, tots ells mereixen el millor producte per lluir amb tota la seva esplendor. Pateixen agressions de tot tipus; restes d'obres, fang, intempèrie, taques, cops, ratllades i el constant desgast pel trànsit diari. És el millor reflex del grau de neteja i confort dins d'una casa o estança.

Les claus per donar-los una llarga vida i mantenir-los sempre com a nous, resideix en els productes de neteja que utilitzem.

Aquests són els productes disponibles que et poden ajudar a cuidar el terra i mantenir un terra en bon estat: Elimina ciment terracota i sòls porosos, netejador potent terracota i sòls porosos, abrillantador protector terracota i sòls porosos, netejador abrillantador terracota i sòls porosos, elimina ciment marbre i terres d'interior, netejador potent marbre i terres d'interior, abrillantador protector marbre i terres de interior, netejador abrillantador marbre i terres d'interior, netejador potent de parquet i terres de fusta envernissada, abrillantador protector parquet i terres de fusta envernissada, netejador abrillantador parquet i terres de fusta envernissada i netejador abrillantador laminats.

Pas 2. Neteja en profunditat

En tallers, banys, cuines, menjadors i habitacions molts problemes queden sense resoldre per la falta del producte adequat o per la por a perjudicar les superfícies.
Per a la brutícia més difícil, taques persistents, greixos blancs de cuina o greix negre de taller es requereix un producte d'alta eficàcia.
En entorns humits, les taques fosques de floridura poden ser una font de contagi o males olors.

  • Recomanem utilitzar productes com: Netejador professional calç i òxid, elimina floridura, netejador juntes terres i parets, netejador professional acer inox, elimina greixos intensiu universal, elimina taques catifes i moquetes, elimina silicona professional i elimina adhesius professional.

Pas 3. Exterior i jardí

És el lloc més agradable de la casa i on gaudim del temps lliure. No obstant això, tots els sòls i materials exposats al fred, raigs UV, pluja, humitat, vent i intempèrie pateixen un deteriorament ràpid i envelleixen amb molta facilitat. Una posada a punt és important per combatre les algues o molsa per recuperar i deixar com a nous nostres mobles de teca o plàstic.

  •  Recomanem utilitzar productes com: Eliminador intensiu algues i molsa, netejador potent plàstics i PVC, i renovador mobles teca i fustes dures.

Pas 4. Desembussadors

Els desguassos són causa de molts problemes i maldecaps quan s'obturen i no passa l'aigua, o quan emanen desagradables olors.

Fer-hi un manteniment és ideal i desitjable, però quan la situació és límit, cal recórrer a la recomanació d’un expert per escollir el millor producte i solucionar el problema amb eficàcia.

  • Recomanem utilitzar productes com: Desembussador gel professional i desembussador biològic.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa