Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina

Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina

Aprofita l'emocionant selecció de mobles i accessoris per millorar la llar. Inspira't per donar un toc d'aire fresc i revitalitzant al teu entorn!

Productes relacionats

Cuina per viure-la junts

La cuina és el cor de la llar, és el centre on es reuneix la família al matí i on sorgeixen les converses més íntimes. A mesura que ens preparem per a la tornada a la rutina, és essencial assegurar-nos que la cuina està llesta per a l'ús diari, especialment si hi ha nens a casa.

 • Revisa tots els estris de cuina. Assegura't que estiguin en bon estat. Mantingues només aquells que siguin útils a la teva cuina: tuppers, carmanyoles, vaixelles, paelles, graelles, woks, etc.
 • Organitza el teu rebost i armaris de cuina. Valora la possibilitat d'adquirir organitzadors, mobles auxiliars de cuina, carros de cuina, etc. Aquests accessoris t'ajudaran a estalviar temps quan necessitis trobar alguna cosa.
 • Revisa els electrodomèstics i considera la possibilitat d'incorporar nous electrodomèstics que et facin la vida més fàcil a la cuina, com ara una batedora, olles de cocció, etc.
 • Assegura't que els mobles de cuina s'ajustin al ritme de vida de la teva família. Si sou una família activa i ocupada, utilitzeu cadires fàcils de netejar com les cadires de polipropilè. Si la teva família té per costum reunir-se a la cuina, tenir tamborets addicionals o taules extensible permetrà la participació activa en la preparació dels àpats.

VEURE MOBLES I UTENSILIS DE CUINA

Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina
Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina

Banys renovats i adaptats per a tothom

Tinguis nens a casa o no, és important actualitzar i adaptar el bany a les teves necessitats. El bany és on comencem i acabem els nostres dies. L'espai on ens preparem per afrontar les activitats diàries, per la qual cosa tenir un bany ple de bon rotllo i equipat, no només és important pel seu aspecte, sinó també per la seva practicitat i impacte en l'estat d'anim de tota la família.

 • Verifica que totes les instal·lacions sanitàries funcionin correctament.
 • Revisa la seguretat del bany. Assegura't que els productes químics i medicaments estiguin fora de l'abast dels nens.
 • Instal·la elements per a organitzar productes com carros i col·loca catifes antilliscants o tamborets per a la seguretat dels nens.
 • Assegura't que els mobles estiguin en bon estat i tinguin tots els accessoris per a l'ús diari, així com gots per als raspalls, dosificadors, escombretes, papereres, etc.

VEURE MOBLES I ACCESSORIS DE BANY

Dormitoris i escriptoris al gust

Els dormitoris són espais molt personals i acollidors que tenen un impacte significatiu en el benestar diari. Abans que la rutina torni a la marxa, és important adaptar i organitzar el dormitori de tota la família. Quins colors agraden? Necessiten més espai a l'armari? On es guardaran totes les sabatilles? Pregunta i crea projectes junts per motivar la tornada a la rutina amb ganes.

 • Revisa que els llits estiguin a la mida del nen/a, ja que creixen molt ràpid i assegura un bon matalàs i coixí.
 • Actualitza llençols, cortines, estors i tots els teixits possibles per a un ambient, renovat i fresc.
 • Crea un racó de treball o estudi per realitzar les seves tasques o feines. Assegura que la taula i la cadira sigui de la seva mida.

VEURE MOBLES EN KIT

Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina
Prepara la teva llar per a la tornada a la rutina

Ordre general als espais

Després de l'estiu, és comú que els espais es desordrenin i acumulin objectes innecessaris. En ordenar-los, aconseguim una sensació de calma i claredat mental, facilitant les activitats diàries i evitant la pèrdua de les coses. És important ordenar els espais a la tornada de la rutina perquè ens permet recuperar el control i l'estructura de les nostres vides.

 • Utilitza cistelles de roba bruta. Si disposeu d'espai suficient, la nostra recomanació és que tinguis dues cistelles diferenciades per a la roba de color i la roba blanca. Aquesta opció és ideal perquè tots els membres de la família participin a les feines de casa.
 • Utilitza armaris i prestatgeries per emmagatzemar els productes de neteja de manera ordenada i accessible. Instal·la prestatges ajustables per aprofitar al màxim l'espai vertical o armaris multiusos per organitzar tots els accessoris de neteja.
 • Considera adquirir caixes d'emmagatzematge per desar tota la roba i les sabates d'estiu.
 • Ordena l'exterior. La terrassa o el jardí també s'han d'adaptar a la tornada a la rutina. Guarda tots els accessoris d'estiu en un armari exterior de resina per què no es facin malbé, i adapta la zona per al vostre estil de vida familiar.

A FesMés tenim present els teus interessos diàriament, raó per la qual hem desenvolupat una selecció de mobles en kit de la temporada al millor preu, escollits amb cura per satisfer els gustos i les necessitats actuals. Des de pràctics mobles en kit per a la sala d'estar, fins a confortables mobles d'escriptori, el nostre FULLET ofereix una extensa varietat d'alternatives que convertiran la teva llar en una combinació d'espais funcionals i acollidors.

Descobreix les 12 tendències en decoració de tardor que t'inspiraran a crear un ambient encantador i confortable a casa teva. Pren nota per donar-li un tomb a la decoració de casa teva i comença la rutina amb bon peu!