Posa a punt el teu jardí

Posa a punt el teu jardí

Des de la delimitació d'espais fins a la nutrició del terra, les nostres eines estan per ajudar a crear i mantenir un jardí que reflecteixi el teu gust.

Productes relacionats

El teu espai renovat

Explora la nostra selecció de tancats que brinden privadesa i seguretat, elements d'ocultació que afegeixen un toc de misteri i encant, i terres que aporten tant bellesa com durabilitat al teu jardí. Descobreix com els nostres productes poden transformar el teu jardí i comença, avui mateix, a dissenyar l'oasi a l'aire lliure dels teus somnis.

tancats, OCULTACIÓ I TERRES DE JARDÍ

Posa a punt el teu jardí
Posa a punt el teu jardí

Prepara el jardí amb les millors eines

Comptar amb les eines adequades és indispensable a l'hora de mantenir sa i lluent el teu jardí, ja sigui en un petit racó verd a casa o una àmplia extensió de gespa. Les nostres eines de jardineria us ajudaran a tallar gespa, tant pel creixement excessiu, com per l'aparició de males herbes. Davant aquells arbres i arbustos que arriben a envair espais, has de realitzar la poda de branques amb tallabarders. A més de netejar fulles, branques, petits insectes o treballar la terra amb multicultors o mostasses.

EINES ELÈCTRIQUES

Mantenir el teu jardí fresc i saludable

Cada jardí és un món i requereix una cura específica. A la nostra secció de reg posem a la teva disposició diferents tipus de reg o un altre, hauràs de ser conscient de la zona geogràfica on et trobes i el clima predominant. Alguns accessoris destacats són mànegues de reg, regadores i bidons, enrotlladors de mànega, pistoles, llances, connectors, polvoritzadors, programadors, etc.

Assegura't d'explorar els nostres substrats, fitosanitaris i insecticides, dissenyats per complementar els teus esforços de reg i mantenir la salut i vitalitat del jardí en tot moment.

REG DE JARDÍ

SUBSTRATS, FITOSANITARIS I INSECTICIDES

Posa a punt el teu jardí
Posa a punt el teu jardí

Harmonia al teu espai

Organitza el teu espai exterior amb les nostres solucions d'emmagatzematge dissenyades per satisfer totes les necessitats. Des de prestatgeries de resina que ofereixen durabilitat i resistència a les inclemències del temps, fins a prestatgeries metàl·liques en kit que brinden versatilitat i facilitat de muntatge. A més, descobreix les nostres casetes de jardí i armaris, perfectes per guardar eines, equips de jardineria i altres objectes, mantenint el teu jardí ordenat i lliure de desordre.

PRESTAtgeries DE RESINA

PRESTATGERIES METÀL·LIQUES EN KIT

CASETES DE JARDÍ I ARMARIS