Tendències per a la remodelació dels espais

Tendències per a la remodelació dels espais

Com renovar l'estil de casa és una pregunta que tots ens hem fet almenys una vegada a la vida. Descobreix la nostra breu guia de tendències en reformes per tenir casa teva "a l'última".

Connectar amb la natura

És el moment de donar cabuda al minimalisme càlid i als ambients naturals. Al mobiliari, la fusta és el material per excel·lència. Un material que es reinventa any rere any, i que no podia fallar aquest 2023. Aquesta primavera deixem de banda la fusta brillant, perfecta i urbanitzada. A partir d'avui, la fusta que vestirà les nostres llars destacarà pels detalls de les vetes de la fusta natural, els seus autèntics colors i els seus nusos.

El bambú, l'acompanyant de la fusta aquesta primavera. Un material sostenible i resistent que, a més de ser el material dels espais exteriors, s'integra als interiors més contemporanis.

Tendències per a la remodelació dels espais
Tendències per a la remodelació dels espais

Revestiments atractius

El protagonista indiscutible. El paper pintat és capaç d'inundar cadascuna de les estances de la llar i assolir el punt de distinció que busquem. Podem trobar models amb motius per a tots els gustos, com ara papers pintats llisos o papers pintats estampats..

El paper pintat no només ofereix infinitat de dissenys i combinacions, també és una manera ràpida, fàcil i econòmica de redissenyar la llar. A qualsevol ubicació, el paper pintat crea un focus d'atenció a l'habitació.

Colors de temporada: Terracota i pedra 

La terracota, la barreja perfecta entre el to vermell, marró i taronja. Un color de caràcter natural, potent i càlid. Sap vestir amb presència qualsevol espai. Pots combinar el color terracota amb tons que suavitzin la seva força natural, amb terracotes més clars per crear zones monocromàtiques o bé, combinar-ho amb blancs, fusta i tons freds per crear paletes harmòniques.

Els colors neutres, entre el beix, gris i pedra, encaixaran a totes les estances. Apostar per aquest color a les parets ofereix oportunitats per jugar amb textures, introduir peces amb tonalitats fortes i múltiples opcions més. Hi ha infinitat de tonalitats pedra: clares, mitjanes, fortes o saturades.

Tendències per a la remodelació dels espais
Tendències per a la remodelació dels espais

Formes corbes i orgàniques

Les línies inspirades en la natura, les formes orgàniques i les línies irregulars són la tendència marcada per molts mobles, sofàs, llums i accessoris d'aquesta temporada. Un concepte familiarment relacionat amb l'aposta per la naturalitat i la sostenibilitat.

A més del seu valor decoratiu, el mobiliari dissenyat amb formes orgàniques i corbades, engrandeix visualment espais, crea atmosferes serenes i produeix sensació de moviment i dinamisme a l'espai.

Els nous accessoris que segueixen aquesta tendència són els "pond mirrors", miralls que semblen imitar el moviment de l'aigua. Tampoc no podran faltar les butaques amb seients encoixinats i formes ergonòmiques.

La puresa del blanc a les cuines i els banys

El blanc, el color atemporal que mai no passa de moda. Les cuines blanques o els mobles de bany blancs es consideren una opció elegant per crear la base de la decoració, ja que encaixaran amb qualsevol estil decoratiu; rústic, minimalista, modern, etc. Per aconseguir un estil minimalista combina mobles d'acabat blanc en mat o brillant sense motllures i combina'ls amb accessoris d'acer o alumini. El secret per crear una cuina o bany d'estil nòrdic serà decantar-se per línies rectes i combinar-lo amb terres i taulells de fusta. Si preferiu crear una atmosfera rústica, combina els mobles blancs amb accessoris antics d'estil vintage o restaurats. Optar per mobles de cuina o bany de color blanc és apostar per lluminositat, espai obert i sensació d'amplitud. D'alguna manera, fomenten la pulcritud i reuneixen més harmonia.