Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

FESMÉS reuneix les millors idees per encertar en el regal del Dia del Pare, una sorpresa per a moments de bricolatge, relax o en família.

PELS MOMENTS DE BRICOLATGE

Tant si el teu pare és un bricolador expert com un manetes apassionat, regalar eines de bricolatge és una manera d'encertar segur amb el regal del Dia del Pare. No només li estaràs oferint un obsequi per demostrar-li el teu amor cap a ell, sinó que li donaràs la possibilitat de desenvolupar noves aptituds. Que bonic que és despertar la seva creativitat i imaginació!

  • Caixa d'eines. L'accessori must, sens dubte. Una opció excel·lent tant per fer treballs de bricolatge com per fer petites reparacions a la llar.
  • Trepant tornavís. Un clàssic. El trepant sempre té un lloc guardat a l'armari de qualsevol manetes. El pare podrà arreglar tot el que li vingui de gust a casa: penjar quadres, mobles, reparar l'aixeta, etc.
  • Hidranetejadora. Imagina't la cara del teu pare quan vegi el raig d'aigua a alta pressió netejant la brutícia del cotxe o la bici i les floridures dels maons de casa. Prepara't per veure'l cada diumenge al matí!
Aquest any encertaràs amb el regal del pare!
Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

PELS MOMENTS DE RELAX

A qui no li agrada gaudir del temps lliure al jardí, mentre es relaxa a una hamaca, llegint un llibre? Brindar l'oportunitat al teu pare de relaxar-se és un gest que, sens dubte, serà apreciat. A més, no ens enganyem, tu també en gaudiràs, i el primer que faràs serà fer-te una migdiada.

Hi ha hamaques de roba fàcils de transportar i es poden utilitzar tant en espais lliures com a interiors, per la qual cosa és una opció molt versàtil.

Tot i això, també oferim l'opció de regalar un gronxador, ja que afegirà un toc d'estil a qualsevol racó del jardí.

PELS MOMENTS EN FAMÍLIA

Amb l'arribada del bon temps un regal ideal és compartir moments inoblidables en família, i no hi ha cap excusa millor que organitzar una barbacoa.

Regalar una barbacoa significa regalar records en família, ja que és un electrodomèstic que perdura en el temps i es pot utilitzar una vegada darrere l'altra.

Li agrada cuinar carn?, peix?, vegetals? Els nostres accessoris s'ajusten a totes les preferències culinàries del teu pare.

  • Graella per a donar la volta. Permet voltejar fàcilment aliments més grans i pesats, com filets o calçots.
  • Graella per a peix. Amb les reixetes més fines que les graelles convencionals, el peix es mantindrà més sucós per dins. Fes-li creure al teu pare que és un super xef!
  • Joc de pinces per a barbacoa. L'estri necessari per tenir-ho tot sota control.
Aquest any encertaràs amb el regal del pare!