Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

FESMÉS reuneix les millors idees per encertar amb el regal del Dia del Pare: des d'eines per a bricolatge fins a moments de relax en família.

Productes relacionats

PELS MOMENTS DE BRICOLATGE

Tant si el teu pare és un bricolador expert com un manetes apassionat, regalar eines de bricolatge és una manera d'encertar segur amb el regal del Dia del Pare. No només li estaràs oferint un obsequi per demostrar-li el teu amor cap a ell, sinó que li donaràs la possibilitat de desenvolupar noves aptituds. Que bonic que és despertar la seva creativitat i imaginació!

  • Caixa d'eines. L'accessori must, sens dubte. Una opció excel·lent tant per fer treballs de bricolatge com per fer petites reparacions a la llar.
  • Trepant tornavís. Un clàssic. El trepant sempre té un lloc guardat a l'armari de qualsevol manetes. El pare podrà arreglar tot el que li vingui de gust a casa: penjar quadres, mobles, reparar l'aixeta, etc.
  • Tallagespa. Amb un tallagespa el pare podrà mantenir la gespa de casa, creant un espai perfecte per relaxar-se o per a les reunions familiars a l’aire lliure. Res com l’aroma fresca de la gespa acabada de tallar per animar el dia

VEURE FULLET ESPECIAL - IDEES PER AL DIA DEL PARE

Aquest any encertaràs amb el regal del pare!
Aquest any encertaràs amb el regal del pare!

PELS MOMENTS DE RELAX

A qui no li agrada gaudir del temps lliure al jardí, mentre es relaxa a una hamaca, llegint un llibre? Brindar l'oportunitat al teu pare de relaxar-se és un gest que, sens dubte, serà apreciat. A més, no ens enganyem, tu també en gaudiràs, i el primer que faràs serà fer-te una migdiada.

Hi ha hamaques de roba fàcils de transportar i es poden utilitzar tant en espais lliures com a interiors, per la qual cosa és una opció molt versàtil.

HAMAQUES I GANDULES

Tot i això, també oferim l'opció de regalar un gronxador, ja que afegirà un toc d'estil a qualsevol racó del jardí.

GRONXADORS DE JARDÍ

PELS MOMENTS EN FAMÍLIA

Amb l'arribada del bon temps, un regal ideal és compartir moments inoblidables en família, i no hi ha cap excusa millor que organitzar una barbacoa.

BARBACOES I ACCESSORIS

  • Barbacoa metàl·lica de carbó i llenya. Amb una barbacoa de carbó o llenya, no només estàs regalant un electrodomèstic, estàs lliurant la promesa de moments inoblidables en família, on l'aroma fumada i el sabor únic de les carns, peixos i vegetals es convertiran en els protagonistes de cada reunió.
  • Granja per a barbacoa. Quina millor manera de complementar la barbacoa que amb unes graelles especialitzades per donar la volta o per cuinar peix i carn?
  • Accessoris per a barbacoa. Regala pinces per a barbacoa, l'utensili necessari per tenir-ho tot sota control.

Aquest any encertaràs amb el regal del pare!