Estil Mediterrani, una manera de viure

Estil Mediterrani, una manera de viure

Sumergeix-te en la frescor de l'estil mediterrani i transforma la teva llar en un refugi etern de calma i llum. Descobreix com les fibres naturals, les formes relaxades i la paleta de colors et transportaran a la serenitat de la costa cada dia de l'any.

El blanc com a pinzellada mestra

A l'escenari mediterrani, el blanc es converteix en el llenç sobre el qual es pinta el paisatge d'estiu perpetu. Parets, mobles i detalls en tons blancs creen una base lluminosa que fa ressaltar la bellesa dels elements naturals. La paleta de colors d'estil mediterrani també es caracteritza a partir de tons neutres com el beix o el blau.

El mobiliari de fusta d'acabaments roures, les fibres naturals com el rotang o els teixits de lli seran els elements que contrastaran amb la pinzellada mestra blanca.

Estil Mediterrani, una manera de viure
Estil Mediterrani, una manera de viure

Formes lliures i desordenades

Abraça l'essència relaxada de la Mediterrània, on l'harmonia es troba a la imperfecció. Deixa que els teus espais respirin, permetent que els elements flueixin en suaus i orgàniques combinacions.

Des de coixins disposats sense rigidesa i mantes lleugerament arrugades fins a catifes de jute i miralls i mobles de formes irregulars. Composicions informals que donaran vida a una simfonia visual que serà tan relaxant com els sons de les onades.

Materials i fibres naturals

Els mobles de vímet i les fibres naturals són més que elements decoratius: són una connexió directa amb la terra i la tradició artesanal. Les peces creades amb fibres naturals omplen espais amb textura i vida, capturant l'essència de la mateixa costa mediterrània.

A FesMés pots trobar una gran varietat de productes fabricats en fibres naturals per incorporar en els detalls de les teves estançes com làmpades de taula i de peu, catifes, coixins o mobles fabricats en fusta sostenible certificada.

Estil Mediterrani, una manera de viure
Estil Mediterrani, una manera de viure

Llum i elegants vels blancs

Captura la lluminositat del Mediterrani amb cortines blanques que permeten el pas suau de la llum. Deixa que la brisa balli i jugui amb les teles de lli o de cotó, omplint les habitacions amb una llum daurada i serena. Les cortines que oferim al nostre catàleg de Moble Kit no només són pràctiques, sinó que també hi afegeixen un toc d'elegància sense esforç.

La teva llar pot ser un recés de pau que transporta a la costa en qualsevol moment de l'any. Crea un paradís personal que celebra la vida relaxada i lluminosa de l'estiu a cada racó!