Crea una estació de reparació per a la teva bici

T'imagines un lloc a casa teva on la teva bicicleta sempre estigui cuidada i llesta per a l'acció? Doncs és possible! Converteix qualsevol racó en una estació de reparació amb els nostres productes essencials.

Crea una estació de reparació per a la teva bici

Suports per a Bicicletes

Comencem amb la peça clau! Un bon suport per a bicicletes no és només un ancoratge, és el teu millor amic quan es tracta de mantenir la teva bici enlaire i fora de perill. Amb un suport per a bicicletes adequat, la bici estarà a l'altura perfecta perquè puguis ajustar, netejar i reparar sense deixar-te l'esquena en l'intent.

Suports per a Bicicletes

Eines de mà

Un taller sense eines és com una bici sense rodes, no va enlloc! Assegura't de tenir a mà totes les eines essencials: claus Allen, tornavisos, tallacadenes, claus angleses, claus de got i tot el necessari per enfrontar qualsevol repte.

Eines de mà

Productes de manteniment

Mantén la teva bici en plena forma! Els productes de manteniment són essencials perquè la teva bicicleta no només funcioni, sinó que també brilli: lubricant per a la cadena, greixos especials, desgreixant i netejadors per a bicicletes. Amb aquests productes essencials aconseguiràs prolongar la vida útil de la bici i garantir-ne un funcionament suau.

Productes de manteniment

Tallers i prestatgeries

Per a una estació de reparació ben equipada, no poden faltar alguns accessoris addicionals. Organitzadors de ferramentes, prestatgeries metàl·liques o de resina, cavallets i llum de treball. Imagina tenir-ho tot al seu lloc, així qualsevol reparació serà un joc de nens!

Taller, caixes d'eines i organitzadors
1 / -

Productes relacionats