ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!

ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!

Idees fresques, mobles d'impacte i ambients que us faran somiar. Des de balcons íntims fins a terrasses espaioses. Descobreix com preparar la terrassa o el balcó per gaudir del bon temps al màxim!

Productes relacionats

Espais exteriors reduïts o grans?

Per maximitzar qualsevol espai calen idees pràctiques i creatives. La mida dels espais s'ha posicionat en segon pla i actualment tot se centra en la composició dels mobles.

A l'hora d'establir la decoració de la terrassa o el balcó una de les opcions en tendència són els mobles d'exterior modulars. Aquests permeten adaptar el mobiliari al teu gust i la mida de les àrees disponibles. En un balcó d'espai reduït opta per sofàs modulars compactes per maximitzar espais. Per a terrasses més àmplies, els sofàs modulars ofereixen la versatilitat de crear una configuració personalitzada, combinant mòduls per formar un ampli sofà en forma de L o fins i tot crear una zona de descans amb chaise Longue. Afegeix coixins i tèxtils resistents a la intempèrie per donar-li un toc acollidor, i cadires o taules plegables o extensibles per poder guardar-les quan no es facin servir.

ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!
ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!

Orientació i delimitació d'espais

Delimitar espais exteriors, ja sigui en un balcó o terrassa, és essencial per crear zones funcionals i estèticament atractives. Una manera efectiva de delimitar àrees d'oci, descans o menjadors exteriors és fer servir catifes de polipropilè i resistents a la intempèrie. Per a balcons urbans col·loca catifes sota conjunts de sofàs o taules de menjador per crear àrees diferenciades. Utilitza testos grans o jardineres per marcar visualment els límits.

Els tests es poden agrupar estratègicament per dividir racons de descans i espais de menjador. A més, en els espais reduïts es poden utilitzar prestatgeries per dividir l'espai verticalment. Aquests elements no només ajudaran a delimitar àrees, també es faran servir per a l'emmagatzematge o la decoració. Els panells o paravents, també són excel·lents separadors visuals, ja que pots escollir opcions lleugeres i plegables que es puguin moure fàcilment segons les teves necessitats. Recordeu que la clau és trobar un equilibri entre la delimitació d'espais i mantenir la sensació d'amplitud als balcons d'espai reduït!

El poder del verd

Les plantes aporten una sensació de frescor i tranquil·litat, transformant un espai exterior en un refugi verd enmig del tràfec urbà. Col·locar plantes a l'espai exterior proporciona un contrast natural, relaxant i acollidor. Les plantes verdes tenen un paper important en la millora de la qualitat de l'aire i la salut en general. Actuen com a filtres naturals en absorbir el diòxid de carboni i alliberar oxigen, ajudant a purificar l'aire. També poden reduir la concentració de substàncies nocives, com la pols i els compostos orgànics volàtils, millorant així la qualitat de l'aire que es respira al balcó o terrassa. A més, la presència de plantes verdes pot reduir l'estrès i millorar l'estat d'ànim i crear un ambient propici per al descans i la relaxació.

Utilitzar plantes verdes en un balcó o una terrassa per crear un oasi d'estiu verd no només embelleix l'espai, sinó que també proporciona beneficis tangibles per a la salut i el benestar. Transformar l'entorn urbà en un refugi natural és una manera senzilla i efectiva de gaudir de l'aire lliure, millorar la qualitat de l'aire i trobar un espai de pau i de serenitat al bell mig de la ciutat.

ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!
ENGEGA L'ESTIU AMB ESTIL!

Il·lumina les nits d'estiu

La il·luminació exterior a la terrassa i el balcó durant l'estiu pot marcar la diferència a l'atmosfera i la funcionalitat dels espais en caure la nit. No només realça la bellesa de l'entorn, sinó que també crea un ambient acollidor i permet aprofitar al màxim els espais exteriors.

Una opció popular és utilitzar aplics de paret, els quals ofereixen una il·luminació direccional i enfocada que ressalta característiques arquitectòniques i elements decoratius. A més dels aplics d'exterior, les garlandes de llums són una opció encantadora per il·luminar la terrassa o el balcó. Aquests llums decoratius aporten un toc màgic i festiu a l'espai.

Els llums de taula solars són respectuosos amb el medi ambient, ja que funcionen amb energia solar, cosa que significa que no requereixen electricitat tradicional ni generen emissions de carboni. A més de la seva sostenibilitat, les llums de taula solars decoratives afegeixen un toc encantador al teu jardí o balcó. Aquests llums solen estar disponibles en diferents estils i dissenys, cosa que permet trobar opcions que s'adaptin a les teves preferències i l'estètica del teu espai exterior. Pots optar per làmpades de taula amb llums càlides i suaus que creen una atmosfera acollidora i romàntica, o triar làmpades més cridaneres i acolorides per afegir un toc vibrant i festiu.