Pinta casa teva com un professional

Pinta casa teva com un professional

La paret de casa teva es pot convertir en un autèntic llenç, un espai on donar curs a la teva creativitat. Fes que les teves parets parlin per si mateixes amb els nostres consells!

Productes relacionats

PER GUSTOS COLORS!

Potser estàs pensant de fa temps en un color especial, però, encara que no som aquí per trencar-te la il·lusió, és important provar el color. A l'espai que vulguis renovar, tria els colors que vulguis i fes pinzellades a la paret. Deixa'ls diversos dies i mira-les en diferents hores del dia, ja que en funció de la llum que rebin poden variar la seva intensitat i que el resultat no sigui l'esperat.

La varietat de colors que disposem a FESMÉS és molt àmplia perquè les diferents marques de pintura ofereixen paletes personalitzades i molt extenses. A FESMÉS oferim una selecció de les tres marques més reconegudes del sector de pintura: Bruguer, Empaque Design i Titan.

Vestir les parets de blanc o atrevir-se amb colors?

 • Pintar de blanc. Es tracta de la decisió més segura per a molts. En estades petites és recomanable fer servir tons blancs o clars per donar sensació d'amplitud i lluminositat a l'habitació.
 • Pintar de colors atrevits, més seriosos o elegants. Aporten personalitat i vida a les parets. Són l'ànima de la casa. Si vols fugir dels blancs, però busques calma i suavitat, opta per blancs trencats, gris blavós o gris menta. En canvi, si vols seguir els colors tendència del 2023, una bona opció seran els roses ataronjats, verds, mostassa, bordeus o blau klein.
Pinta casa teva com un professional
Pinta casa teva com un professional

LLENÇ PREPARAT PER PINTAR!

Per aconseguir un resultat professional, el pas més important és reparar i preparar adequadament la paret. Com ho fem? Pren-ne nota!

 • Omple els forats a la paret. És normal que hi hagi petites marques com cops de mobles, portes o esquerdes. Amb massilla o plast tot s'arregla. Primerament, neteja el forat per eliminar pols o guix. I, seguidament, ja pots fer servir la massilla o el plast per emplenar el forat amb una espàtula. Retireu l'excés de producte i deixeu-lo assecar. Finalment, quan estigui totalment sec, escata per suavitzar. Si la paret és de gotelé o conté textura, pots retirar amb un drap l'excés de massilla i imitar-ne el relleu.
 • Feta i elimina possibles irregularitats. Abans de polir, pots utilitzar una espàtula per eliminar parts gastades i finalitzar amb un poliment perquè la paret quedi totalment uniforme.
 • Imprimació de les parets. No sempre és necessària, només quan estiguem davant d'una paret antiga amb problemes com el guix mort. Una imprimació servirà per segellar la paret perquè no absorbeixi més pintura de la necessària.

KIT PROFESSIONAL A LES TEVES MANS!

Les eines per pintar són la part essencial de tot professional. I, a què hem vingut? A ser un professional. Així que aquest és el kit que necessites.

 • Rodet. Fonamental per aconseguir un resultat uniforme. Es poden adquirir des dels 3 cm d'amplada fins als 5 cm.
 • Brotxa. Per assolir zones de difícil accés, per pintar sostres o parts altes de les parets. Es poden adquirir des dels 20 mil·límetres als 100 mil·límetres.
 • Cinta. Per delimitar les línies on no vols pintar com a interruptors, marcs de finestres o marcs de portes.
 • Pintura. Hi ha opcions com la pintura tixotròpica, antial·lèrgiques, 100% Ressò o amb olor o antiolor. S'obtenen millors resultats amb pintura plàtica.
 • Espàtula. Per aplicar massilla sobre forats o crides.
 • Cubeta per pintar. Ideal com a recipient per col·locar la pintura, mullar la brotxa o el corró i escórrer abans d'aplicar.
 • Mesclador de pintura. Especial per combinar la pintura per aconseguir el to desitjat.
Pinta casa teva com un professional
Pinta casa teva com un professional

POSA COLOR A LA TEVA VIDA!

Després de protegir els mobles i les superfícies amb cartons o plàstic, procedeix a col·locar la cinta de pintor en cantonades del sostre, interruptors, sòcols, marcs i portes. Un consell, si és possible, desmunta els interruptors.

Quin és l'ordre que he de seguir per pintar l'habitació? Si la teva idea és pintar el sostre, comença per aquí. A continuació, per evitar la diferència entre el rastre de la brotxa de la cantonada i la pintura de la paret, pinta primera, amb brotxa, les cantonades llises i difumina el traç amb un corró.

En acabar la primera capa, obre bé les finestres. Llegeix l'etiqueta de la pintura que has triat i respecta les altres d'assecat per fer una altra capa. Normalment, cal esperar almenys sis hores. Un cop asseca la segona capa, és moment de retirar totes les cintes i comprovar que tot estigui perfecte. Si vols ultimar petits detalls, fes-ho amb un pinzell i arregla els possibles desperfectes.

DETALLS PROFESSIONALS A TENIR EN COMPTE

Com evito les marques de pinzell o rodet? Evita aplicar massa pintura i fes servir traços suaus i uniformes. Fes servir la tècnica de “pintura en W” per evitar les marques de rodet i utilitza una brotxa de qualitat per evitar les marques de pinzell.

Com netejo els pinzells i rodets? Neteja els pinzells i rodets amb aigua i sabó si vas fer servir pintura a l'aigua. Si vas fer servir pintura a l'oli, fes servir un solvent com aiguarràs o trementina. Neteja bé els pinzells i rodets per mantenir-los en bon estat per a la pròxima vegada que ho facis servir.

Quanta pintura he d'utilitzar per pintar una habitació? Per saber quanta pintura necessitaràs, mesura les superfícies en peus quadrats, divideix el total per la cobertura per pot i assegura't de comprar una mica més de pintura del necessari.

Quantes capes de pintura he d'aplicar? En general, dues capes de pintura són suficients per obtenir un acabat uniforme i durador. Tot i això, en alguns casos pot ser necessari aplicar una tercera capa.

Necessito aplicar una imprimació abans de pintar? Si la paret està en bones condicions i no ha estat pintada anteriorment, és possible que no calgui aplicar una imprimació. Si està pintat sobre una superfície porosa, com el guix nou, és important aplicar una imprimació abans de pintar perquè la pintura tingui una bona adherència.