Estors i catifes Stor Planet

Estors i catifes Stor Planet

Renova la teva llar oferint un toc d'aire fresc i modern amb la nostra selecció d'estors i catifes de STOR PLANET. No us perdeu l'oportunitat de millorar la vostra llar amb els nostres estors i catifes d'alta qualitat a preus reduïts!

Productes relacionats

ESTORS DE BAMBÚ

Els estors de bambú com bé el seu nom indica estan fabricats de canya de bambú, un material natural i sostenible. El bambú és molt durador i resistent, cosa que garanteix la longevitat dels estors. El disseny elegant i estètic afegeix un toc de calidesa i naturalitza l'ambient, creant una atmosfera acollidora.

Els estors de bambú, en filtrar la llum solar directa, ajuden a mantenir la temperatura interior i reduir la resplendor, cosa que construeix un ambient fresc i confortable. Una combinació de bellesa, funcionalitat i sostenibilitat que els converteix en una opció atractiva per a la decoració de la finestra.

A FESMÉS oferim diferents varietats de colors per adaptar-se a diferents preferències i estils decoratius. Podràs trobar estors de bambú en color blanc, mango, castanyer i wengué. Els patrons que segueixen el disseny dels models que oferim afegeixen textura i interès visual.

ESTORS DE BAMBÚ

Estors i catifes Stor Planet
Estors i catifes Stor Planet

ESTORS ENROTLLABLES

La nostra àmplia gamma d'estors enrotllables es basa en un tub d'alumini on s'enrotlla la tela. Aquest tipus es fixa mitjançant suports, i la tela es puja i baixa mitjançant un mecanisme de cadeneta.

En funció del pas de llum o el tipus de tela, a FESMÉS trobem aquests diferents tipus:

  • Estors enrotllables translúcids. Estors que permeten el pas de llum suavitzada, creant una atmosfera lluminosa i càlida. No transparent i té total privadesa.
  • Enrotllables screen: Estors amb teixit tècnic screen que filtren l'entrada de la llum i permeten veure l'exterior. Durant el dia es pot visualitzar l'exterior, però durant la nit, des de l'exterior es veu l'interior si està il·luminat.
  • Enrotllables opacs: Estors que bloquegen completament la llum exterior, proporcionant foscor total i privadesa.

ESTORS ENROTLLABLES

ESTORS SCREEN

ESTORS OPACS

ESTORS ENROTLLABLES NIT I DIA

Els estors enrotllables estan fabricats amb dues capes de roba que se superposen. Una capa està formada per franges opaques i l'altra per franges translúcides. El disseny i la funcionalitat dels estors enrotllables es basen en la capacitat d'ajustar les franges opaques i translúcides de manera independent, cosa que permet controlar la quantitat de llum i privadesa desitjada en tot moment.

Els estors de nit i de dia són altament versàtils i s'adapten a diferents espais i estils de decoració. El seu disseny modern el converteix en una de les opcions més populars per a finestres en sales d'estar, dormitoris i oficines. A FESMÉS pots trobar estores nit i dia de diferents tonalitats, des de tons clars a més foscos, fins a dissenys tricolor, cosa que permet escollir el que millor s'adapti a la paleta de colors del teu espai.

ESTORS ENROTLLABLES NIT I DIA

Estors i catifes Stor Planet
Estors i catifes Stor Planet

ESTORS PLEGABLES TÈXTILS

La tela dels estors plegables sol estar fabricada amb teixits de fibres naturals com el cotó, lli, etc. O també sintètics com el polièster. Els estors plegables de FESMES es basen en una guia d'alumini sobre la qual es fixa el teixit amb cinta velcrada. La guia es fixa a la superfície mitjançant uns suports de plàstic ocults. L'accionament per pujar o baixar l'estor és de cordes i té un sistema d'autobloqueig. La tela de l'estor es pot separar de la guia i les cordes i es pot rentar en aigua freda.

Es poden distingir 2 tipus d'estors plegables:

  • Estors plegables amb vareta que es recullen formant plecs regulars
  • Estors plegables sense vareta o també anomenats “pachetto” que formen plecs irregulars i vaporosos.

ESTORS PLEGABLE

L'ART DEL DISSENY VERSÀTIL: CATIFES VINÍLIQUES I DE BAMBÚ

CATIFES VINÍLIQUES

Les catifes viníliques, també conegudes com a catifes de PVC, destaquen per la seva versatilitat i durabilitat. La seva fabricació amb materials sintètics les converteix en una excel·lent opció per a àrees d'alt trànsit, com ara sales d'estar, cuines o espais comercials. Es caracteritza per la superfície resistent a l'aigua ia les taques les fa fàcils de netejar i mantenir, cosa que és ideal per a la llar amb nens o mascotes. A FESMÉS oferim una àmplia varietat de dissenys, colors i textures estil Patch, mosaic hidràulic, vintage o ètnic.

CATIFES VINÍLICAS

CATIFES DE BAMBÚ

Les catifes de bambú ofereixen una bellesa natural i una sensació de calidesa que les distingeix d'altres catifes. Aquesta opció és totalment ecofriendly gràcies al material renovable i sostenible. Aquest teixit obert permet la circulació de l'aire i una textura suau sota els peus, ideal per crear un ambient tranquil i relaxant en espais com ara dormitoris, sales d'estar o àrees de descans. Són totalment resistent a la pols i al·lergògens.

CATIFES BAMBÚ

COM INSTAL·LAR UN ESTOR ENROLLABLE

Instal·lar un estor enrotllable és una forma pràctica i estilitzada de controlar la llum a les finestres. A continuació, us mostrarem una guia pas a pas de com instal·lar un estor enrotllable de manera senzilla i ràpida.

Pas 1. Preparació i eines necessàries. És necessari un trepant, un tornavís, un nivell, una cinta mètrica i els cargols i suports que vénen inclosos en l'estor enrotllable.

Pas 2. Mesurament i marcatge. Mesura l'amplada de la finestra per determinar la mida adequada de l'estor enrotllable. L'estor ha de ser com a mínim 5 cm més ample que el marc de la finestra per cobrir adequadament l'obertura. Marca els punts on es col·locaran els suports a la part superior de la finestra, assegurant-te que estiguin alineats correctament.

Pas 3. Instal·lació dels suports. És moment de fixar els suports als punts marcats. Fes servir el trepant i el tornavís. Si cal, utilitza els tacs inclosos per a una subjecció addicional i acaba dintroduir-los amb un cop suau de martell. Assegureu-vos que estiguin anivellats i ben subjectes per garantir l'estabilitat de l'estor.

Recorda que els suports són diferents: el costat que ha de portar la cadena porta una ganyota en forma de quadrat. I, l'altra banda en forma circular.

Pas 4. Muntatge de l'estor enrotllable. Un cop col·locats els suports a la paret, desenrotlla l'estor i col·loca'l sobre els suports. Assegureu-vos que els extrems de l'estor estiguin alineats amb els suports. Després, inseriu els extrems de l'estor als suports i ajusteu-los per assegurar un ajustament segur.

Pas 5. Ajust final. Un cop col·locat l'estor, verifiqueu que estigui anivellat i ajustat correctament. Assegura't que pugui pujar i baixar sense problemes i que es mantingui a la posició desitjada.

COM NETEJAR ESTORS

Netejar un estor de manera adequada és fonamental per mantenir-lo en bon estat i perllongar la vida útil.

Per començar, retira l'estor dels suports seguint les instruccions específiques del model. Això us permetrà accedir a tota la superfície de l'estor i netejar-lo de manera més efectiva.

Utilitza una aspiradora amb accessori de raspall suau o sacseja suaument l'estor per eliminar el polc i la brutícia superficial. Assegureu-vos de fer-ho de manera delicada per evitar danyar la tela o el mecanisme.

La manera de netejar la tela o els panells de l'estor dependrà del tipus específic d'estor que tingueu. Per estors enrotllables i plegables tèxtils, pots utilitzar un drap suau humitejat amb aigua tèbia i sabó suau. Frega suaument la superfície de l'estor i para atenció a les àrees més brutes. En el cas d'estors screen, pots utilitzar un drap humit amb aigua tèbia i una mica de detergent suau. Assegureu-vos de no mullar en excés l'estor per evitar danyar la tela.

Després de netejar l'estor, esbandeix bé el drap per eliminar qualsevol residu de detergent i passa-ho novament sobre la tela per esbandir-la. Deixa que l'estor s'assequi completament abans de tornar a instal·lar-lo als suports. És important evitar exposar l'estor directament a la llum solar intensa durant l'assecatge, ja que això podria afectar el color o la forma de l'estor.