Loading

Spa Hinchable Purespa Beige 4 Personas

SPA HINCHABLE PURESPA BEIGE 4 PERSONAS Código: 678037000 Medidas: 795LT-Ø1960X710MM
499,00 €
Recogerlo en la tienda
  • Reserva online sin ningún coste
  • Recógelo gratis en tu tienda
  • Aprovéchate de las ventajas cliente FESMÉS
Envío a domicilio
  • Paga online de forma segura
  • Recibe este producto en tu casa
Ventajas

√ 120 chorros de aire
√ Panel de control, sencillo y muy intuitivo
√ Tecnología Fiber-Tech para una alta estabilidad
√ Sistema antical electrónico: Agua más blanda y suave para la piel
√ Incluye tapiz y cobertor aislante, cobertor con cierres de seguridad, 1 dispensador flotante de desinfectante químico soluble, tiras de verificación y bolsa de transporte

Descripción
Spa hinchable purespa con sistema de burbujas, totalmente equipado y fabricado con materiales resistentes y duraderos. El Spa hinchable INTEX está fabricado con PVC laminado y lona de 3 capas con un acabado exterior en beige. El interior de su estructura está construido con tecnología Fiber-Tech exclusiva: miles de fibras de poliéster aportan rigidez y evitan la deformación con el uso. De esta manera, el Spa purespa se mantiene en las mejores condiciones y ofrece una experiencia de uso de primera calidad.
Descripción detallada

Els PureSpa Bubble Massage ofereixen un massatge de bombolles i aigua calenta que proporciona una relaxació única, gràcies als seus raigs de entre 120 i 170 sortides d'aire. El model incorpora un panell de control intuïtiu i regulador de temperatura programable. Una funció que, a més d'activar o desactivar les bombolles, podràs controlar la temperatura de l'aigua que arriba fins a 40 º C i augmenta entre 1, 5 º i 2, 5 º C per hora de funcionament.

L'interior de l'estructura de l'Spa PureSpa Mubble Massage destaca per estar construït amb tecnologia Fiber-Tech que aporta rigidesa a l'estructura i evita la seva deformació amb l'ús. Un avantatge que podreu gaudir gràcies a la Lona SuperToug de triple capa fabricada amb revestiment PVC d'alta densitat i malla de polièster extrafort. Una composició de materials que dota l'Spa d'una resistència més gran davant de perforacions.

A més, un altre dels avantatges diferenciadors d'aquest model d'INTEX és que la depuradora compta amb un exclusiu sistema antical que, mitjançant electròlisi, l'aigua serà més tova i suau per a la pell, fins i tot per la roba de bany.

L'inflat i desinflat de l'Spa també es podrà controlar a través del tauler de control, depuradora de cartutx que va integrada a la unitat exterior. La potència de filtratge la depuradora és de 1741 litres/hora i requereix de cartutxos tipus S1 (s'inclouen 2 cartutxos).

El manteniment de l'Spa i l'aigua és molt senzill gràcies als accessoris inclosos. Per a la correcta col·locació a terra, el kit d'accessoris inclou un tapís protector, que també ajuda a reduir la pèrdua de la calor, sobre el qual col·locar l'Spa. El cobertor està format per tancaments de seguretat i és totalment aïllant.

El model PureSpa Bubble Massage compta amb tancaments amb clau per a més seguretat i una pràctica bossa amb nanses i tancament de cremallera. Un accessori que servirà per mantenir pH de l'aigua és el dispensador de desinfectant químic soluble flotant i les tires de verificació.

RECOMANACIONS

Es recomana fer servir clor per mantenir l'aigua de la piscina neta i saludable.

Descargas

Ficha Técnica Spa Hinchable PureSpa INTEX Ref. 28426EX

Manual Instrucciones Spa Inflable PureSpa INTEX