Loading

Bruguer Colores Del Mundo Mediterráneo Intermedio

BRUGUER COLORES DEL MUNDO MEDITERRÁNEO INTERMEDIO Código: 509200000 Medidas: 4LT Acabado: MATE
-7%
28,95 € 26,95 €
Recogerlo en la tienda
  • Reserva online sin ningún coste
  • Recógelo gratis en tu tienda
  • Aprovéchate de las ventajas cliente FESMÉS
Envío a domicilio
  • Paga online de forma segura
  • Recibe este producto en tu casa
Ventajas

√ Pintura plástica mate de elevado poder cubriente a base de emulsión vinílica
√ Colores del Mundo dispone de una amplio surtido de colores decorativos y de actualidad para todo tipo de estancias
√ Fácil aplicación sin necesidad de dilución y secado rápido en 30 minutos
√ Lavable y no salpica durante la aplicación
√ Alto rendimiento, de 10 a 12 m² por litro

Descripción
Pintura plástica Bruguer Colores del Mundo serie Mediterráneo de acabado mate. Pinta paredes y techos interiores con esta pintura con base al agua, lista para aplicar y con certificado Ecolabel.
Descripción detallada

Els colors de les aigües mediterrànies i els seus pobles inspiren aquesta composició cromàtica que forma la Sèrie Mediterrània. Els tons blaus evoquen les belles costes per sentir la brisa dels mars mediterranis.

Tonalitats plenes de lluminositat, profunditat i calma, recorreran cada racó de la teva estança com si gaudissis d'unes vacances refrescants. A més, aquests colors estimulen la creativitat i la imaginació, creant entorns agradables per enamorar a tots els teus convidats o familiars.

La decoració, amb les tonalitats blaves i liles que recorden la tradició i l'estil de vida mediterrani, ressaltarà si es combinen amb altres paletes rosades i ataronjades com l'Egipte Ocre suau o amb un color contrast com és el Japó violeta natural.

Aquesta Sèrie forma part de la col·lecció de pintura Colors del Món de Bruguer inspirada en 15 paisatges i les seves cultures, com ara: NepalKenyaJapóPatagòniaÍndiaAlaskaEgipteEscandinàvia, l'Amazones o el mar Mediterrani. Pintura plàstica mat d'alta qualitat, ecològica i formulada per obtenir un cobriment total en una sola mà, la col·lecció Colors del món ens evoca els llocs més insòlits i espectaculars del món.

Descargas
¿Cómo aplicar pinturas Bruguer colores del mundo?
Nuestro consejo

¿Cómo aplicar pinturas Bruguer colores del mundo?

Te explicamos los pasos clave que deberás seguir para renovar el aspecto de las paredes de tu vivienda o negocio con pinturas Bruguer...
Leer más