Loading

Xemeneia Decorativa Elèctrica Memphis

XEMENEIA DECORATIVA ELÈCTRICA MEMPHIS Codi: 375371000 Mides: 1800W
-23%
129,00 € 99,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Ràpid escalfament amb espai de dos nivells
√ Foc simulat d'alt nivell de realitat
√ Ajustable en etapes
√ No requereix xemeneia
√ Elegant disseny que s'adapta a qualsevol estança de la llar

Descripció
Xemeneia decorativa elèctrica model Memphis amb simulació de flama i d'acabat negre. La xemeneia decorativa memphis, disposa de panell frontal pla amb vidre temperat, termòstat regulable i de fàcil col·locació en qualsevol estança.
Descripció detallada

La xemeneia elèctrica decorativa model Memphis és essencial durant els mesos d'hivern, ja que proporciona l’escalfor mitjançant convecció a una potència màxima de 1800 W. Podràs ajustar la temperatura segons les teves necessitats, mentre gaudeixes d’una llum molt realista que imita el foc. El disseny de la xemeia elèctrica decorativa Memphis, és ideal per a qualsevol espai de la teva llar, al menjador, sala d'estar o dormitori.

La  col·locació de la xemeneia elèctrica Memphis no requereix cap tipus d’instal·lació de tub ni xemeneia. Simplement una font de corrent elèctrica a prop i col·locar correctament els anclatges, cargols i tacs inclosos en el preu pel seu muntatge a la paret.

Les xemeneia elèctrica decorativa Memphis, té múltiples avantatges. En primer lloc, no requereix realitzar obres a casa per a la seva instal·lació. No és necessari combustible de cap tipus pel seu funcionament, només la corrent elèctrica, fet que reforça la seguretat de la llar. Finalment, es convertirà en un element  més de decoració, el seu disseny s'integra a la perfecció en qualsevol estança.