Loading

Còmoda 5 Calaixos Haya Blanc Artik

Enviament gratuït CÒMODA 5 CALAIXOS HAYA BLANC ARTIK Codi: 6720000 Mides: 600X1100X400MM Acabat: MAT
119,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Producte dʻestil nòrdic i industrial, perfectament adaptable a qualsevol disseny de la llar
√ Inclou 5 calaixos espaiosos de 5 kg de pes màxim suportat, acabat blanc brillant amb tiradors metàl·lics
√ Actual, moderna i de gran capacitat d'emmagatzematge
√ Fabricada en tauler de partícules amb xapa de melamina d'alta qualitat de 15 mm, amb frontisses metàl·liques, potes amb tacs ABS antiratlles i antisoroll

Descripció
Còmoda de cinc calaixos model Haya perfecta per a col·locar en el teu dormitori i emmagatzemar roba, tovalloles, llençols o productes de cosmètica. La còmoda Haya és d'estil nòrdic i està fabricada en tauler de melamina de 15mm d'acabat blanc artik.
Descripció detallada

Aquesta còmoda model Haya és la solució que estàs buscant per organitzar tots els teus objectes personals de la manera més còmoda al dormitori. El seu disseny inspirat en un estil nòrdic i minimalista amb acabat blanc artik la converteix en un moble decoratiu i alhora funcional.

És de gran capacitat, ja que podràs guardar als seus cinc calaixos tot allò que desitgis. Està fabricada en melamina blanca d'alta qualitat de 15 mm de gruix, part posterior de MDF/DM de 3 mm de gruix, cantonades de PVC de 0,6 mm i calaixos de MDF/DM lacat amb 12 mm de gruix als costats i 3 mm de gruix de fons. Cada calaix té un capacitat de 100 mm d’alçada, 535 mm d’amplada i 350 mm de fons. A més, inclou guies corredisses metàl·liques no extraïbles, tacs d’ABS anti suroll i anti ratllades a la part inferior i tiradors d’alumini lacats en color blanc.

Aquesta còmoda és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per al seu muntatge. El pes màxim suportat pel moble són 30 kg i el pes màxim suportat per cada calaix són 5 kg.