Loading

Escriptori Desplaçable Roure Canadian Blanc Artik

ESCRIPTORI DESPLAÇABLE ROURE CANADIAN BLANC ARTIK Codi: 6306001 Mides: 985X875X366MM Acabat: MAT
-24%
119,00 € 89,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Pràctica: al ser extensible, ocupa molt poc espai quan ja no se'n dóna ús, convertint-se en un element de decoració
√ Ideal per a llars que no disposen de gaire espai i que necessiten mobles de multifunció
√ Fabricada en tauler melaminitzat de 15mm a 30mm de gruix, amb ferratges metàl·lics i els cantells de PVC
√ Pes màxim de suport dels dos calaixos és de 10kg (5 + 5 kg)

Descripció
Escriptori desplaçable amb dos calaixos d'estil nòrdic d'acabat blanc Artik i roure canadian, perfecte per decorar i organitzar el teu espai de treball. L'escriptori desplaçable, s'adapta als espais més reduïts gràcies a les seves dimensions. Molt còmoda i versàtil per a col·locar en la zona d'estudi, a la sala d'estar o al dormitori per treballar amb l'ordinador o per cursar els estudis.
Descripció detallada

Escriptori de dues posicions amb dos calaixos d’estil nòrdic perfecta per col·locar a la teva zona d’estudisala d’estar o dormitori. El seu disseny actual s’adaptarà instantàniament amb la decoració de la teva llar.

Amb estructura principal fabricada en tauler de melamina d’alta qualitat tipus E1 de 30mm i 15mm de gruix amb acabat blanc artik. Dos calaixos fabricats en MDF/DM de densitat mitja d'acabat lacat de 12mm de gruix als costats i 3mm de gruix de fons d'acabat roure canadian. Potes fabricades en MDF/DM de densitat mitja lacada amb gruix de 35x35 mm. Cantells de PVC amb gruix de 0,6 mm. Inclou guies corredisses metàl·liques per a la taula i els calaixos no extraïbles, tacs de d’ABS antiratllades, rodes pel desplaçament i sistema d’obertura de calaixos tipus push.

La superfície d’aquesta taula és òptima per treballar amb l’ordinador. Als calaixos i al prestatge interior, quan l’escriptori està plegat, podràs guardar anotacions, llibretes, llibres o material d’oficina.

Un escriptori és imprescindible per treballar de manera còmoda a qualsevol espai de treball. Combina aquest tipus de taula amb una cadira d’oficina i mobles del mateix to de fusta. Afegeix prestatgeries i mobles amb calaixos per augmentar l’espai d’emmagatzematge.

Aquest escriptori desplaçable és de fàcil muntatge, se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo.

Les millors taules descriptori per començar la rutina amb bon peu
El nostre consell

Les millors taules descriptori per començar la rutina amb bon peu

La millor selecció de taules descriptori per a la llar. 1. Escriptori de taula amb calaixos 2. Taula estudi reversible Sansa Blanco...
Llegir més