T'assessorem

A FESMÉS Bricolatge ens avalen més de 20 anys d'experiència en el sector. Això ens permet donar als nostres clients un assessorament professional i especialitzat que els ajudarà en tot moment a escollir el producte que més s'adapti a les seves necessitats.

El nostre compromís és ajudar-te a fer realitat els projectes que tens en ment sense rebutjar la millor qualitat al millor preu.

Treballem dia a dia per a posar a l'abast dels nostres clients els productes que més s'escauen a les seves necessitats als preus més assequibles.

En què consisteix?

  • T’assessorem per satisfer les teves necessitats.
  • Donar-te solucions adaptant-nos als teus gustos i preferències.
  • Trobar el que busques al millor preu.
  • Tindràs a la teva disposició l’ajuda dels nostres experts a les nostres botigues FESMÉS.

A més, posem a la teva disposició vídeos demostratius i consells en el nostre apartat d’Idees i Consells, on podràs consultar informació relacionada amb els nostres productes.

Pressupost de cuina

Si la teva idea és dissenyar, decorar o reformar la teva cuina, a FESMÉS ens encarreguem de què els teus projectes tinguin èxit. FESMÉS posa a la teva disposició la possibilitat de fer pressupostos per als teus mobles de cuina a mida.

Tan sols cal que ens facilitis les mesures bàsiques de la teva cuina (incloent preses de llum, aigua, etc ...) i nosaltres t'assessorarem a l'hora d'escollir els productes i mobles a mida que més s'ajustin al teu pressupost.

Un cop tinguem un esbós del teu projecte, podràs veure la teva cuina acabada ja que, et posem al teu abast imatges generades informàticament perquè puguis apreciar millor l'aspecte final de la cuina un cop finalitzada la reforma.

En què consisteix?

  • Estudi de les mesures de la cuina a mida.
  • Cerca de mobles a mida i productes personalitzats segons els teus gustos.
  • Imatges virtuals de la teva cuina a mida un cop finalitzada.

Si necessites més informació, consulta la nostra secció de Cuines a mida. Aquí trobaràs detalls sobre els serveis que oferim, com obtenir assessorament personalitzat i una àmplia gamma de cuines completes per inspirar-te i escollir la cuina dels teus somnis.