Loading

Rebedor Kendra Gris Cendra Blanc

REBEDOR KENDRA GRIS CENDRA BLANC Codi: 6601000 Mides: 610X1860X290MM Acabat: BRILLANT
98,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Modern, elegant i resistent
√ Perfecte per guardar les pertinences al entrar i sortir de casa
√ D'estil modern i minimalista, està pensat per crear un ambient de benestar molt agradable
√ Disposa d´un calaix blanc per guardar claus, diners i coses petites, un espai amb porta, un espai sense cobrir, dos prestatges i un mirall
√ Inclou totes les ferramentes i instruccions per al perfecte muntatge del moble

Descripció
Rebedor amb calaix, porta abatible i mirall model Kendra d'acabat gris cendra i blanc brillant. Amb el rebedor kendra, podràs decorar i organitzar la paret principal de l'entrada aportant un estil modern, gairebé sense ocupar espai.
Descripció detallada

Aquest moble rebedor d’estil modern està format per una estructura principal complementada amb una porta abatible, un calaix i un mirall. Fabricat en melamina d’alta qualitat  de 30 mm i 15 mm de gruix i calaix de MDF/DM de 12 mm de gruix als laterals i 3 mm de gruix de fons en acabat blanc brillant. El calaix té una capacitat de 100 mm d'alt, 480 mm d'ample i 250 mm fons. A més, incorpora tiradors metàl·lics amb acabat crom brillantguies corredisses metàl·liques no extraíbles, frontisses metàl·liques per a la porta i tacs d’ABS anti soroll i anti ratllades. Cal tenir en compte que el pes màxim suportat del moble son 15 kg.

Col·locant un moble rebedor a l’entrada de la llar guanyaràs en comoditat espai d’emmagatzematge. Guarda dins el calaix i darrere la porta abatible, tot allò que no vulguis tenir a la vista i col·loca elements de decoració als prestatges superiors. A més, el mirall aportarà una sensació d’amplitud a l’espai i serà molt útil per retocar-te abans de sortir de casa.

Aquest moble rebedor en acabat gris cendra i blanc brillant és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions de muntatge. Inclou els dispositius de fixació a la paret, utilitza la ferramenta que més s’ajusti al tipus de paret.