Loading

Plat Dutxa Acrílic Quadrat Blanc

PLAT DUTXA ACRÍLIC QUADRAT BLANC Codi: 307543001 Mides: 800X800X70MM
93,95 €
PLAT DUTXA ACRÍLIC QUADRAT BLANC Codi: 307543002 Mides: 900X900X70MM
115,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Descripció
Plat de dutxa acrílic d'alçada 70mm amb diàmetre de desguàs de 60 mm. El preu no inclou la vàlvula.
Els plats de dutxa acrílics, estan fabricats amb material acrílic i es reforcen amb fibra de vidre per obtenir la consistència adequada. Ofereix lleugeresa per transportar i per muntar-lo i un tacte molt més agradable i més cálid que els plats de dutxa de porcellana.
Descripció detallada

Aquest model de plat de dutxa està dissenyat per col·locar a la cantonada del bany, de manera que permet optimitzar molt més els m². Fabricat en acrílic d’alta qualitat amb decoració disseny antilliscant per garantir la seguretat.

Les dutxes són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les banyeres amb cortina en algunes ocasions. Els avantatges principals d’incorporar una dutxa són:

Comoditat: Tan fàcil com obrir i tancar les portes de la mampara, cap gota d’aigua s’escaparà i estalviaràs en la factura de l’aigua.

Seguretat: Utilitzar una dutxa és molt més adequat per a gent gran o per persones amb mobilitat reduïda, podran moure’s amb més tranquil·litat. Reforça la seguretat a la dutxa amb els accessoris de dutxa per 3ª edat.

Neteja: Una dutxa és molt més fàcil i ràpida de netejar que una banyera. Només és necessari aplicar un producte adequat pels materials del teu model de plat de dutxa i mampara.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració.

Optimització de l’espai: Si no disposes de molts m² al bany, la millor opció és una dutxa. Només hauràs d’escollir el model de plat i mampara que més s’adapti a les teves necessitats i gustos.

Pots consultar tots els models de sanitaris i aixetes a la nostra pàgina web. Trobaràs aixetes de bany, aixetes termoestàtiques, plats de dutxa, inodors i cisternes, accessoris per cisternes o piques de bany.