Loading

Piscina Desmuntable Rectangular Prism Frame

PISCINA DESMUNTABLE RECTANGULAR PRISM FRAME Codi: 672892001 Mides: 4X2X1MT Acabat: 26788NP
429,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Piscina desmuntable rectangular Intex Prism Frame
√ Elegant disseny amb paret exterior de color gris i imitació gravita a la part interior
√ Incorpora depuradora de 2.006 l/h amb filtre tipus A mànegues de Ø 32 mm i sistema Hydro Aeration Technology que millora la filtració i augmenta la puresa de l'aigua
√ Inclou escala de seguretat i tap de buidatge
√ Capacitat per a 6.836 litres d'aigua
√ Alçada de l'aigua de 84 cm
√ Instal·lar sobre una superfície anivellada i estable
√ Recomanat per a 4 persones majors de 6 anys

Descripció
Piscina desmuntable rectangular Prism Frame dissenyada amb una lona de color gris clar i formada per 3 capes laminades de polièster. La piscina desmuntable rectangular compta amb una estructura resistent de peces tubulars i inclou els accessoris necessaris per garantir la seguretat i gaudir dels banys més refrescants de lestiu.
Descripció detallada

La piscina desmuntable Prism Frame està especialment dissenyada per a aquells que no volen enfrontar-se a les obres de la instal·lació d'una piscina tradicional, però desitgen tenir una piscina de grans dimensions, per a tota la família i equipada amb tot el necessari.

La gamma rectangular de la piscina Prism Frame de INTEX està formada per una resistent estructura metàl·lica de peces tubulars totalment tractades a base de pintura epoxi en la part exterior, preparada contra l'anticorrosió i antiòxid. Les barres d'acer de color blanques assemblades entre sí en forma de T són les encarregades de subjectar la lona triple capa de PVC-Polièster. Una paret interior amb un mosaic que imita el gresite en blau conclou l'espectacular i elegant disseny deixant l'aigua més cristal·lina que mai.

Altres característiques de la piscina rectangular Prism Frame

• Lona amb un gruix de 0,58 mm a les parets i a la base
• Espai mínim recomanat per a la piscina: 5,00 x 3,00 metres
• Espai mínim recomanat per a la depuradora: 0,70 x 0,70 metres

Ús i manteniment

Instal·la la piscina en un espai preparat que disposi d'una superfície ferma, llisa i estable per a garantir la seguretat de la piscina.

Una vegada ja hagis gaudit tot l'estiu de la meravellosa piscina rectangular Prism Frame, serà important esperar fins que estigui totalment seca per a plegar-la de manera compacta, ja que ocuparà el menor espai possible.

Per a mantenir l'aigua de la piscina saludable i en bon estat serà necessari pastilles de clor i un dispensador que ho dissolgui en funció de la necessitat d'aigua.

Per a ajudar a mesurar l'acidesa i l'alcalinitat de l'aigua serà necessari un mesurador de pH.

Es recomana un kit de manteniment que incloguin accessoris per a mantenir la piscina durant l'estiu com un limpiafondos i un recollidor de fulles.