Loading

Bruguer Ultra Resist Pintura Lila Nocturn

BRUGUER ULTRA RESIST PINTURA LILA NOCTURN Codi: 511521021 Mides: 4LT Acabat: MAT
31,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Pintura antitaques Bruguer Ultra Resist lila nocturn mat amb propietats hidròfobes i gran resistència al fregament humit en aplicacions interiors. La pintura Bruguer Ultra Resist lila nocturn crea una pel·lícula que repel·leix les taques líquides amb base aquosa com el suc, cafè i refrescos, evitant que s'estenguin i s'endinsin a la paret.
Descripció detallada

La pintura antitaques Bruguer Ultra Resist ens ofereix propietats a l'abast de molt poques pintures: alta resistència al fregament humit, que facilita la neteja d'altres taques no aquoses sense danyar la capa de pintura i amb millors resultats que a la resta de pintures convencionals, 10 vegades més resistent al fregament humit, les taques es poden eliminar amb una esponja suau i aigua amb sabó en un interval de temps no superior a 15 minuts després de produir-se la taca.
Les principals característiques de la pintura Bruguer Ultra Resist són l'excel·lent rentabilitat i opacitat, no desprèn olor, no esquitxa durant l'aplicació (sense diluir) i assecat ràpid.

Descàrregues