Loading

Pèrgola De Fusta Ancolie Autoclau

PÈRGOLA DE FUSTA ANCOLIE AUTOCLAU Codi: 666079000 Mides: 9M2-3X3X2,47MT
249,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

Informació destacada pèrgola de fusta Ancolie

√ 7 travessers superiors de 32x68 mm i muntants de 90x90 mm
√ Inclou totes les ferramentes per al muntatge
√ No inclou piquetes ni platines per al seu ancoratge a terra
√ Classe de protecció III per a pèrgoles de fusta tractades a l'autoclau: fusta situada a l'exterior sense contacte amb la humitat de la terra, exposada als agents atmosfèrics i humidificació freqüent
√ Certificació FSC que acredita que la fusta procedeix de boscos gestionats de forma sostenible

Descripció
Pèrgola de fusta Ancolie tractada al autoclau, ideal per millorar la resistència davant dels agents atmosfèrics i protegir la fusta contra insectes i fongs.
Descripció detallada

La pèrgola de fusta per a jardi tractada amb el sistema autoclau és ideal perquè el teu jardí llueixi espectacular a l'estiu i es creï un espai agradable tant per relaxar-se sol, com per gaudir amb amics i familiars. El tractament a l'autoclau que caracteritza aquesta pèrgola de fusta per a jardí ajuda que l'exposició a l'aire lliure no deteriori ni faci malbé el color de la fusta i millori el comportament contra condicions ambientals adverses.

Aquesta pèrgola de fusta massissa de pi per a jardí en color natural, és el complement perfecte per protegir i decorar els conjunts de taules i cadires per a jardí o terrassa. A més, no requereix un manteniment complicat, ja que només necessitarà una capa de lasur per a fusta exterior un cop l'any.