Loading

Pèrgola De Fusta Adosable A Paret Etreta

PÈRGOLA DE FUSTA ADOSABLE A PARET ETRETA Codi: 666044000 Mides: 12M2-4X3X2,18MT
-6%
419,00 € 395,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

Informació destacada pèrgola de fusta adossada Etreta

√ Travessers superiors de 45x90 mm i muntants de 90x90 mm
√ Inclou totes les ferramentes per al muntatge
√ No inclou piquetes ni platines per al seu ancoratge a terra
√ Classe de protecció III per a pèrgoles de fusta tractades a l'autoclau: fusta situada a l'exterior sense contacte amb la humitat de la terra, exposada als agents atmosfèrics i humidificació freqüent
√ Certificació FSC que acredita que la fusta procedeix de boscos gestionats de forma sostenible

Descripció
Pèrgola de fusta adosable a paret per a jardí o terrassa, fabricada en fusta de Pi silvestre amb certificat FSC i tractada a l'autoclau de color verd. Altura màxima de 2,52 mt i altura mínima de 2 mt.
Descripció detallada

Les pèrgoles de fusta tractada a l'autoclau, és una de les millors opcions per a protegir les terrasses, patis, porxos o zones del jardí de la radiació solar, la calor o els excessos d’il·luminació durant l’estiu.  És important el manteniment correcte per tal d’allargar la vida útil de la pèrgola de fusta per jardí. Caldrà netejar el tendal i les cortines en cas que es col·loquin (es recomana materials com el polièster) amb un raspallat, aigua i sabó neutre periòdicament o bé, rentar-ho a la rentadora amb aigua freda, i un cop s’acabi la temporada d’estiu, guardar-la desmuntada en un espai tancat i sec però amb ventilació. Col·loca la pèrgola de fusta tractada a l'autoclau al teu jardí per a celebrar durant el bon temps esdeveniments, festes i reunions amb amics i familiars.

Respecte a la fusta tractada a l'autoclau., tot i que no és indispensable la seva protecció, sempre és aconsellable protegir-la contra els raigs UV, els fongs, els insectes i contra la humitat, per això es recomana realitzar un tractament amb protector de fonslasur per a fusta exterior o amb olis de teca o similars.