Loading

Para-Sol Jardí Alumini Amb Inclinació Alumini Cru

PARA-SOL JARDÍ ALUMINI AMB INCLINACIÓ ALUMINI CRU Codi: 672855000 Mides: Ø3MT
-27%
69,95 € 50,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Para-sol per jardí d'alumini en color cru ideal per a protegir-se del sol en jardins, terrasses o piscines. Fabricat amb alumini, 6 barnilles, manivela, inclinació i teixit de polièster repel·lent a l'aigua de 180 gr/m2.
Descripció detallada

Els para-sols d’alumini amb inclinació són la millor solució per a protegir les terrasses, patis, porxos o zones del jardí de la radiació solar, la calor o els excessos d’il·luminació durant l’estiu.  És important el manteniment correcte per tal d’allargar la vida útil del para-sol de jardí. Caldrà guardar-lo sota una funda adequada quan no s’estigui utilitzant, netejar-lo amb aigua i sabó neutre periòdicament i un cop s’acabi la temporada d’estiu, guardar-lo en un espai tancat i sec però amb ventilació.

Aquest para-sol d’alumini està fabricat amb 6 barnilles per a una millor estabilitat i teixit de polièster de 180 grams repel·lent a l’aigua en acabat cru, estructura d’alumini, manovella, inclinació i sense faldó. Dissenyat en un estil modern que s’adapta a tota mena de decoració d’exterior.

Per al seu manteniment és aconsellable quan no s'utilitza el para-sol guardar-lo en una funda de protecció, i un cop s'acaba la temporada d'estiu, es recomana guardar-lo en un espai tancat i sec però amb ventilació.

Important: El preu no inclou el peu del para-sol, caldrà comprar-lo per separat tenint en compte el tipus de para-sol de jardí i el diàmetre del tub.