Loading

Martell Percussor Ingenio ing1195

MARTELL PERCUSSOR INGENIO ING1195 Codi: 423796000 Mides: 1500W
-20%
99,95 € 79,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Martell perforador Ingenio model ing1195 amb 1500W de potència per a realitzar múltiples reformes domèstiques. Amb quatre funcions, maletí, tres broques, dos cisells, sistema anti vibració i tres anys de garantia.
Descripció detallada

El Martell perforador Ingenio model ING1195 és l’eina elèctrica òptima per perforar, trencar i aixecar múltiples superfícies i materials pesats. Aquest martell perforador et permet treballar amb quatre funcions: Martell/trepant, trepant, cisellat i rotació cisellat. Incorpora selector amb mode bloqueig de seguretat, sistema anti vibració, botó de parada del martell, nansa auxiliar ajustable i tap per a la pols per tal de poder treballar còmodament i realitzar múltiples reformes a la llar.

A més inclou maletí de transport, tres broques tipus SDS-PLUS (Ø12x150 mm, Ø10x150 mm i Ø8x150 mm), cisell punxegut de 250 mm i cisell pla de 14x250 mm.

Descobreix l’àmplia gamma d’eina elèctrica que t’oferim a FESMÉS Bricolatge. Hi trobaràs trepants amb cabletrepants a bateriacargoladors a bateriamartells perforadorsserres de calaresmoladoresserres circularsserres ingletadoresserres de sobretaulapolidores de bandapolidores deltapolidores orbitalspolidores excèntriquesraspallsfresadoresmaquinària per maquetismedecapadorsgrapadores elèctriquespistoles de pintar elèctriquescompressorsgeneradorsaspiradors de màesmeriladorestrepants de columna o aparells elèctrics diversos.