Frontal Dutxa Sidney Serigrafiada Esquerra

FRONTAL DUTXA SIDNEY SERIGRAFIADA ESQUERRA Codi: 357199000 Mides: 900X2000MM
369,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Avantatges

√ Mampara dutxa frontal Sidney amb serigrafia a l'àcid
√ Vidre de seguretat temperat de 6 mm
√ Porta corredissa esquerra
√ Perfileria d'alumini cromat
√ Sense perfileria interior
√ Tancament magnètic
√ Inclou perfils de compensació de 25 mm
√ Certificat de conformitat Europea

Descripció
Frontal de dutxa model Sydney amb una fulla fixa, una porta corredissa, vidre serigrafiat horitzontal, perfileria d'alumini d'acabat cromat, sense perfleria inferior, tractament antical, perfils de compensació de 25 mm i tancament metàl·lic.
Descripció detallada

El frontal per dutxa model Sydney està dissenyat amb una porta amb tirador i una fulla fixa, perfileria d’alumini en acabat cromat, sense perfileria inferior, perfils de compensació de 25 mm, tancament magnètic i certificat de conformitat Europea CE. Aquest frontal per dutxa amb una porta està fabricat en vidre temperat de 6 mm de gruix amb serigrafiat horitzontal. Si estàs pensant a fer reformes al bany, un frontal de dutxa és la millor opció.

Els frontals de dutxa són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar un frontal de dutxa són:

Comoditat: Tan fàcil com obrir i tancar les portes amb tancament magnètic, ni una gota d’aigua sortirà fora de la mampara.

Seguretat: A l’estar fabricats d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre temperat actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins el frontal evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, el frontal parlarà per si sol.