Loading

Frontal Dutxa Sunny Fixe + Porta

FRONTAL DUTXA SUNNY FIXE + PORTA Codi: 302035000 Mides: 1200X1850MM
124,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Descripció
Frontal de dutxa model Sunny amb una fulla fixa, una porta, serigrafiat horitzontal, perfil cromat brillant i rodament superior i inferior simple. El frontal de dutxa sunny, està fabricat amb vidre de 4mm de i porta de 5mm de gruix. Si estàs pensant en fer reformes al bany, un frontal de dutxa és la millor opció.
Descripció detallada

Els frontals de dutxa són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar un frontal de dutxa són:

Comoditat: Tan fàcil com obrir i tancar les portes amb tancament magnètic, ni una gota d’aigua sortirà fora de la mampara.

Seguretat: A l’estar fabricats d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre temperat actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins el frontal evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, el frontal parlarà per si sol.

Pots consultar tots els models de mampares de dutxa-banyera  a la nostra pàgina web. Trobaràs mampares de dutxa frontalsmampares de dutxa angularsmampares de dutxa semicirculars o mampares per banyera.