Loading

Mampara Dutxa Sunny Serigrafiada

MAMPARA DUTXA SUNNY SERIGRAFIADA Codi: 302014000 Mides: 700X1000MM
-19%
209,00 € 169,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Avantatges

√ Vidre de seguretat temperat fix de 4 mm i porta de 5 mm
√ Obertura a la cantonada mitjançant 2 fulles corredisses i 2 panells fixos
√ Vidre serigrafiat
√ Perfils dʻalumini dʻacabat cromat brillant

Descripció
Mampara de dutxa rectangular model Sunny amb vidre serigrafiat horitzontal i perfil d'acabat cromat brillant. Aquesta mampara de dutxa està fabricada en vidre fix amb gruix de 4 mm, porta de vidre amb gruix de 5 mm i rodaments inferior i superior simples.
Descripció detallada

Aquest model de mampara per dutxa està dissenyada per col·locar a la cantonada del bany, de manera que permet optimitzar molt més els m².

Fabricada en vidre d’alta qualitat amb serigrafiat horitzontal, 4 mm de gruix a la part fixa i 5 mm de gruix a la porta. Amb perfil i tiradors en acabat cromat brillant, que aporten elegància i un toc modern.

Les mampares són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar una mampara de dutxa són:

Comoditat: Tan fàcil com obrir i tancar les portes amb tancament hermètic, ni una gota d’aigua sortirà fora de la mampara.

Seguretat: En estar fabricades d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre temperat actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins la mampara evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, la mampara parlarà per si sola.