Loading

Mampara Banyera 1 Fulla Fixe Hotel Transparent

MAMPARA BANYERA 1 FULLA FIXE HOTEL TRANSPARENT Codi: 357197002 Mides: 900X1500MM
179,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Avantatges

√ Vidre de seguretat temperat de 6 mm
√ Disseny rectangular amb vidre transparent

√ Perfileria d'alumini cromat
√ Biombo reversible
√ Certificat de conformitat Europea

Descripció
Mampara de banyera model Hotel amb acabat transparent, fabricada en vidre de 6 mm i perfil en acabat alumini cromat. La mampara de banyera Hotel aportarà amplitud al bany i fàcil accés a la banyera, una alternativa atractiva i moderna a la cortina tradicional.
Descripció detallada

La mampara per banyera model Hotel està dissenyada en forma rectangular, inclou braç de fixació lateral, disseny reversible i és òptima per col·locar a la banyera i així optimitzar molt més els m² del bany. Fabricada en vidre d’alta qualitat de 6 mm de gruix amb acabat transparent, certificat de conformitat Europea CE, perfil d’alumini en acabat cromat que aporta elegància i un toc modern.

Les mampares són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar una mampara de banyera són:

Optimització de l’espai: Les mampares d’una fulla són indicades per utilitzar en banys de pocs metres quadrats amb una entrada i sortida molt còmoda. 

Seguretat: En estar fabricades d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins la mampara evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, la mampara parlarà per si sola.