Loading

Mampara Banyera Serigrafiada

MAMPARA BANYERA SERIGRAFIADA Codi: 302037000 Mides: 760X1300MM
48,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Aquest producte no està disponible per a enviament a domicili
Descripció
Mampara de banyera model Sunny amb serigrafiat horitzontal, fabricada en vidre de 4 mm i perfil d'acabat cromat brillant.
Descripció detallada

Aquest model de mampara per banyera està dissenyada amb una cantonada arrodonida i és òptima per col·locar a la banyera i així optimitzar molt més els m² del bany. Fabricada en vidre d’alta qualitat de 4 mm de gruix amb serigrafiat horitzontal i perfil en acabat cromat brillant que aporta elegància i un toc modern.

Les mampares són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar una mampara de banyera són:

Optimització de l’espai: Les mampares d’una fulla són indicades per utilitzar en banys de pocs metres quadrats amb una entrada i sortida molt còmoda. 

Seguretat: En estar fabricades d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins la mampara evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, la mampara parlarà per si sola.