Loading

Hamaca Jardí Bahamas Multicolors Forts

HAMACA JARDÍ BAHAMAS MULTICOLORS FORTS Codi: 2765001 Mides: 2000X1000MM
16,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Fabricada amb cotó 100%
√ Disseny alegre i fresc
√ Càrrega suportada de 100 Kg
√ Instal·lació amb suport d'hamaca o sense suport
√ El preu no inclou el suport d'hamaca

Descripció
Hamaca penjant individual model Bahames ideal per gaudir del relax i el descans d'estiu en jardins o terrasses. Aquesta hamaca penjant de jardí, està fabricada en cotó i amb cordons molt resistents i de mida extrallarga per suportar un pes màxim de 100 kg.
Descripció detallada

L'hamaca de jardí model Bahamas ratlles multicolor és perfecta per a col·locar al teu jardíterrassa o a prop de la piscina. De disseny alegre fabricada en material d'alta qualitat, cotó i cordes molt resistents de grans mides, amb un pes màxim suportat de 100 kg. El preu no inclou el suport d'hamaca.

Per a la seva instal·lació pot adquirir un suport d'hamaca o col·locar-la sense  suport. Per a instal·lar l'hamaca sense suport a terra, s'aconsella una distància entre pals de 2,7 mt i una alçada de 1,8 mt. A partir d'aquestes mides que s'aconsellen, ajusti la separació entre els extrems fins aconseguir l'alçada desitjada.

Combina aquest model de tumbona amb tota mena de mobles de jardí. El seu disseny actual s’adaptarà a la perfecció amb la majoria d’estils i colors. És important recordar que fora de temporada d’estiu, serà necessari guardar sota cobert tot el mobiliari de jardí.