Loading

Fertilitzant Rosers Compo

FERTILITZANT ROSERS COMPO Codi: 670030000 Mides: 1300ML
10,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Aquest adob afavoreix una abundant i rica floració a més de potenciar el color verd de les fulles
√ Fórmula especialment pensada per cobrir les necessitats dels rosers i les plantes de flor
√ Els micronutrients essencials que té aquest adob són, Nitrogen (afavoreix el desenvolupament de la planta), Fòsfor (reforça les arrels de la planta), Potassi (assegura un bon aprofitament de l'aigua) i Magnesi (evita el groc de les fulles i assegura un creixement vigorós de la planta)
√ Inclou un tap dosificador per a una preparació de la dosi adequada i senzilla (l - per 1L d'aigua, ll - 2L d'aigua, lll - 3 L d'aigua)
√ Aplicació: agitar suficientment el producte abans de fer-lo servir. Dosificar la quantitat desitjada al tap. El tap ple serveix per a 5 litres d'aigua. És convenient regar directament el terra, ja que l'aigua que adobes ha d'evitar el contacte directe amb les fulles i flors de la planta
√ Període d'utilització: com a adob especial per a rosers i plantes de flors, abonem una vegada per setmana durant els mesos de màxima activitat vegetal de març a octubre, i la resta del mes de novembre a febrer, una vegada cada dos setmanes

Descripció
Fertilitzant rosers compo de formulació rica en nutrients ideal per a roses i altres plantes de flor (margarides, petúnies, begònies, etc), reforça la resistència natural de la planta i estimula el creixement de les arrels. Conté magnesi que evita el groc de les fulles i assegura un creixement vigorós de la planta.