Loading

Moble Jardí Raconer Rotang Talp

MOBLE JARDÍ RACONER ROTANG TALP Codi: 672862000
-33%
1.199,00 € 799,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Conjunt moble de jardí raconer model New Grazalema d'estil modern perfecte per a zones d'exterior com el jardí, la terrassa o a prop de la piscina.
- Format per un sofà de tres places amb un braç, un sofà raconer de tres places, una taula amb vidre tintat de 5 mm, 1 puf i coixins de polièster.
- Fabricat amb rotang sintètic d'acabat talp i coixins de polièster 220 gr/m2.
Descripció detallada

Mobles de jardí raconers model New Grazalema perfectes per col·locar a les zones d'exterior de la teva llar i descansar durant l'estiu. Es recomana col·locar els conjunts de mobles de jardí sota cobert i protegir-los amb una funda protectora sempre que sigui necessari. El seu disseny s'adaptarà instantàniament al teu jardíterrassa o prop de la piscina. Fabricat en estructura d'acer i rotang sintètic, coixins de polièster de 180 gr/m2 i taula amb vidre tintat securitzat de 5 mm.

La seva estructura es divideix en una pràctica taula de menjador central amb vidre tintat de 5 mm de gruix, un sofà de tres places amb braç, un sofà de tres places amb braç raconer un puf, incloent coixins per a una major comoditat. És important recordar que quan s'acaba la temporada d'estiu, serà necessari guardar tot el mobiliari de jardí, es recomana un lloc sec i tancat però amb ventilació.