Loading

Conjunt De Jardí Nerja Acer I Rotang Sintètic

CONJUNT DE JARDÍ NERJA ACER I ROTANG SINTÈTIC Codi: 672625000
-31%
1.599,00 € 1.099,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Conjunt moble de jardí model Nerja d'estil modern perfecte per a zones exteriors com el jardí, la terrassa o la piscina. El conjunt moble de jardí nerja, està format per un sofà de tres places, dos sofàs individuals, una taula amb vidre tintat de 5 mm i dos còmodes pufs. Fabricat amb estructura d'acer, rotang sintètic d'acabat marró degradat i coixins de polièster color gris 220 gr/m2.
Descripció detallada

Mobles de jardí model Nerja, perfectes per col·locar a les zones exteriors de la teva llar i descansar durant l’estiu. El seu disseny s’adaptarà instantàniament al teu jardí, terrassa, àtic o prop de la piscina. Fabricats en estructura d’acer i ratán sintètic en acabat marró degradat. Inclou coixins de poliéster de 220 gr/m2 en acabat gris.

La seva estructura es divideix en una pràctica taula amb vidre transparent de 5 mm de gruix¸ un còmode sofà de tres places, dues butaques i dos puffs, tots inclouen coixins de color gris per a una major comoditat. És important recordar que fora de temporada d’estiu, serà necessari guardar sota cobert tot el mobiliari de jardí.