Loading

Pack 2 Cadires Nassau Mostassa

Enviament gratuït PACK 2 CADIRES NASSAU MOSTASSA Codi: 606228000 Mides: 544X798X548MM
199,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Estil contemporani i disseny ergonòmic
√ Ideal per a espais urbans
√ Potes amb tapes antilliscants de seguretat
√ No requereix manteniment regular
√ Combina la taula del jardí amb les diferents tonalitats de cadires Nassau

Descripció
Pack de 2 cadires Nassau en color mostassa formades per un respatller i seient de plàstic d'una sola peça que s'adapta perfectament al cos i, 4 potes de fusta d'Eucaliptus FSC. Una combinació simple, ergonòmica i moderna, amb un toc d'estil nòrdic alhora que contemporani. Les cadires Nassau han estat dissenyades per adaptar-se al ritme de vida actual gràcies al seu material fàcil de netejar i ideal pels espais exteriors més urbans.
Descripció detallada

La col·lecció Nassau està inspirada en la colorida ciutat caribenya que porta el seu nom: Nassau. El disseny vibrant i atrevit de les cadires combina plàstic Duresin® en una varietat de colors amb potes de fusta dʻeucaliptus certificada FSC™, creant una gamma molt versàtil i totalment reciclable.

El plàstic Duresin® no conté químics nocius i pot ser reciclat sense produir deixalles ni danyar el medi ambient. Les potes de les cadires Nassau, fabricades amb fusta d'eucaliptus, contenen el certificat FSC, que garanteix que la fusta ha estat cultivada en plantacions gestionades de manera responsable. A més, no necessita cap manteniment especial i es pot netejar fàcilment usant aigua i sabó. Per mantenir i protegir els teus mobles de fusta utilitza netejadors de fusta, protectors de fusta i segelladors de fusta.

La gamma Nassau ofereix innovació i contemporaneïtat tant en l'aspecte com en l'impacte mediambiental. La col·lecció Nassau és una expressió de colors que il·lumina qualsevol espai. Porta al teu jardí un toc del Carib.

Descàrregues

Mobiliari de jardí - Col·lecció Nassau