Loading

Pack 4 Cadires De Jardí Panamà Negre

Enviament gratuït PACK 4 CADIRES DE JARDÍ PANAMÀ NEGRE Codi: 606224000 Mides: 590X1000X590MM
599,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Combinació de marcs d'alumini elegants i duradors
√ Teixit Mesh 3D amb reposacaps
√ Sistema apilable
√ 100% lliure de manteniment i baix pes
√ Ideal per combinar amb els mobles de jardí de la gamma Panama

Descripció
Pack de 4 cadires de jardí Panamà d'alumini negre polit d'imitació fusta als reposabraços i reposacaps en malla de textilè efecte 3D. Amb el seu disseny simple i la seva combinació de línies nítides i elegants, les cadires de jardí Panamà garanteixen que el teu jardí o terrassa expressi estil i comoditat. Una cadira de jardí funcional gràcies al sistema apilable i disseny ergonòmic, ideal per gaudir de llargues jornades a l'aire lliure.
Descripció detallada

La col·lecció de mobles de jardí Panama presenta una combinació de marcs d'alumini elegants i duradors, una sèrie que equilibra el seu disseny elegant amb un estil simple i ergonòmic, oferint mobles de jardí còmodes que no requereixen manteniment. Els mobles de jardí Panama es caracteritzen per les línies modernes i nítides en color negre amb tocs d'efecte fusta. A més, no només són visualment impactants i còmodes, sinó que estan construïts per gaudir-ne durant molts anys gràcies a la seva resistència i robustesa.

La gamma de mobles de jardí Panama està fabricada en alumini resistent i Weather-net, un material de fil trenat que resulta molt còmode i resistent als elements climàtics, cosa que significa que podràs gaudir d'aquesta gamma durant tot l'any sense preocupar-te pel deteriorament.

Tant l'alumini com el Weather-net® no necessiten cap manteniment especial i es poden netejar fàcilment usant aigua i sabó.