Loading

Taula Auxiliar De Jardí Morella

Enviament gratuït TAULA AUXILIAR DE JARDÍ MORELLA Codi: 606223000 Mides: 503X420X503MM
139,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Estil contemporani i disseny robust
√ Tauler de serradures d'eucaliptus FSC i resina de polietilè
√ Altament resistent als raigs UV, esgarrapades i taquesbr
√ Recoberta de protector multicapa que conserva el color i protegeix contra les inclemències meteorològiques
√ No necessita manteniment
√ Ideal per combinar amb les cadires de jardí de la col·lecció Morella

Descripció
Taula auxiliar de jardí Morella amb marc d'alumini lliure d'òxid i tauler de làmines sintètic resistent a les taques i a la intempèrie. D'estil contemporani i disseny elegant en color marró grisenc, la taula d'auxiliar de jardí Morella és ideal per col·locar al costat de la gandula i relaxar-se amb un refresc.
Descripció detallada

La col·lecció de mobles jardí Morella s'inspira en la reeixida gamma Solana, que presenta la mateixa combinació de materials per a exterior d'alt rendiment però amb una paleta de colors més càlida i alguns canvis de disseny. Amb cadires de menjador amb multiposicions i taules de jardí robustes i elegants, la col·lecció Morella és perfecta per a les necessitats de vida a l'aire lliure. Els mobles de jardí Morella es caracteritzen per les línies modernes i nítides. A més, no només són visualment impactants i còmodes, sinó que estan construïts per gaudir-ne durant molts anys gràcies a la seva resistència i robustesa.

La gamma de mobles de jardí Morella està fabricada en alumini resistent en color marró grisenc i Weather-net, un material de fil trenat que resulta molt còmode i resistent als elements climàtics, cosa que significa que podràs gaudir d'aquesta gamma durant tot l'any sense preocupar-te pel deteriorament.

L'estructura d'alumini està recoberta de Duracoat®, un protector multicapa que conserva el color any rere any i el protegeix contra les inclemències meteorològiques.

Tant l'alumini com el Duracoat® són completament segurs i no fan malbé el medi ambient.

L'alumini recobert de Duracoat® i el Weather-net® no necessiten cap manteniment especial i es poden netejar fàcilment usant aigua i sabó.

Descàrregues

Mobiliari de jardí - Col·lecció Morella Range