Loading

Pack 4 Cadires De Jardí Solana Gris

Enviament gratuït PACK 4 CADIRES DE JARDÍ SOLANA GRIS Codi: 606220000 Mides: 593X883X580MM
479,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Estil contemporani i disseny ergonòmic
√ Estructura d'alumini gris antracita i textilè
√ Robustes i lliures de manteniment
√ Sistema apilable per estalviar espai d'emmagatzematge
√ Ideal per combinar amb les taules de la col·lecció Solana

Descripció
Pack de 4 cadires de jardí Solana fabricades en alumini amb recobriment en pols i teixit equipat amb Weather-net, un material de fil trenat elàstic, còmode i resistent. L'aspecte robust i el color gris amb efecte sorrenc aporten a les cadires de jardí Soleanan un aire contemporani i un disseny ergonòmic.
Descripció detallada

La col·lecció Solana ofereix tot allò necessari per aportar sofisticació i contemporaneïtat als teus espais exteriors i gaudir de llargs sopars d'estiu. Els mobles de jardí Solana estan formats per un marc d'alumini resistent però lleuger i Weather-net® lliure de manteniment. Els mobles Solana no només són visualment impactants i còmodes, sinó que estan construïts per gaudir durant molts anys, gràcies a la seva resistència i robustesa. Una gamma que es caracteritza per les línies modernes i nítides.

Els mobles de jardí Solana estan fabricats en alumini resistent en color gris antracita i Weather-net, un material de fil trenat que resulta molt còmode i resistent als elements climàtics, cosa que significa que podràs gaudir d'aquesta gamma durant tot l'any sense preocupar-te pel deteriorament.

L'estructura d'alumini està recoberta de Duracoat®, un protector multicapa que conserva el color any rere any i el protegeix contra les inclemències meteorològiques.

Tant l'alumini com el Duracoat® són completament segurs i no fan malbé el medi ambient.

L'alumini recobert de Duracoat® i el Weather-net® no necessiten cap manteniment especial i es poden netejar fàcilment usant aigua i sabó.

Descàrregues

Mobiliari de jardí - Col·lecció Solana Range