Loading

Cuina Exterior Portals Light

Enviament gratuït CUINA EXTERIOR PORTALS LIGHT Codi: 606219000 Mides: 1750X950X550MM
1.799,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Cuina portàtil per a exteriors Portals Light
√ Estil funcional, elegant i urbà
√ Fabricada en alumini fos blanc cru i teca FSC
√ 3 armaris amb portes de teca FSC per emmagatzemar utensilis
√ Organitzador d'utensilis i suport per a drap
√ Aigüera d'acer inoxidable amb connexions per aixeta o aigüera
√ Taula de tallar FSC i funda

Descripció
Cuina exterior portàtil fabricada en alumini fos a pressió de color blanc cru i fusta teca FSC ideal per aquells que busquen passar temps a l'aire lliure amb la família o amics. A més, compta amb tres armaris amb portes de teca FSC, aigüera d'acer inoxidale amb connexions per aixeta i una taula de tallar amb funda.
Descripció detallada

La col·lecció Portals Light es caracteritza per les seves línies ergonòmiques i formes úniques que s'han creat sense sacrificar l'estabilitat i la força. Els mobles de jardí que componen aquesta col·lecció donaran al vostre pati o terrassa un toc clàssic i modern gràcies a la seva combinació d'alumini i teca certificada FSC. Aquests mobles de jardí són extremadament duradors i visualment impactants, oferint un estil urbà i contemporani amb funcionalitats úniques per a l'espai exterior. Els seus materials sòlids garanteixen el màxim confort per a totes les ocasions a l'aire lliure.

La fusta de teca amb certificat FSC per crear aquesta col·lecció ha estat cultivada en plantacions gestionades de forma responsable. L'alumini està recobert de Duracoat®, fet que no requereix manteniment. Si taques el moble de jardí d'alumini, poys netejar-lo amb aigua i sabó. Per mantenir i protegir els teus mobles de teca utilitza els nostres netejadors de fusta, protectors de fusta i segelladors de fusta.

Pel seu manteniment, es recomana ubicar tots els mobles de jardí de la col·lecció Portals Light sota coberta, protegits del sol directe, guardats en llocs secs i ventilats quan no s'estiguin usant. El seu emmagatzematge serà fàcil gràcies al sistema apilable, ja que podràs recollir les cadires de jardí d'exterior còmodament.

Els mobles de jardí Portals Light són una opció ideal per al vostre espai exterior. Aquests combinen perfectament amb els altres elements de la col·lecció Portals Light, creant una harmonia visual i un estil sofisticat per a terrasses, jardins o patis.

Descàrregues

Mobiliari de jardí - Col·lecció Portals Light Range