Loading

Terra Per Caseta Studio Como 11M2

Enviament gratuït TERRA PER CASETA STUDIO COMO 11M2 Codi: 691852001 Mides: 3,52X3,55MT Acabat: NATURAL
1.799,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Terra per a caseta de jardí model Studio Como 11 m² amb mides 3,52x3,55 mt.
Important: Producte sota comanda amb un termini d'entrega aproximat de 10 dies laborables aproximadament i transport inclòs al preu fins al teu domicili.
Descripció detallada

Aquest terra per a caseta de jardí model Studio Como 11 m² és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-la. La caseta de jardí Studio Como 11 m²es ven per separat amb la referència 691852000.

La caseta de jardí model Studio Como 11 m² està dissenyada amb una estructura modular de fusta d’avet del nord natural, OSB 3 i ESB, laterals interiors amb tractament aïllant, protector de vapor i OSB, laterals exteriors d’OSB, protector contra pluja i revestiment, sostre amb marc de 44x145 mm, plaques d’ESB i coberta de d’EPDM i sistema de desaigüe amb caixa d’aigüa. L’estructura de la caseta de jardí habitable inclou bigues de 70x70 mm, panells pre muntats d’ESB, aïllament de llana de vidre en panells de 60 mm de gruix en parets i sostre i revestiment de panells premuntats d’avet.

Aquest tipus de casetes d'exterior habitables són ideals per a crear un ambient relaxant i un espai on desconnectar o passar una bona estona amb els amics i família. Dissenya l’interior d’aquesta caseta habitable per jardí amb mobles de menjador, mobles de sala d’estar o mobles de dormitori. L'estil modern d'aquesta caseta amb sostre lleugerament inclinat s'adaptarà a la perfecció al teu jardíterrassa, o prop de la zona de la piscina.

La caseta Studio Como 11 m² està estructurada amb una porta i dues finestres de PVC en color gris antracita (RAL 7016) i doble vidre de 4/16/4 mm. La porta frontal inclou frontisses regulables, pany de cilindre i obertura cap a l’exterior. De les dues finestres una és fixe situada al lateral de la caseta de jardí i l’altre és inclinable amb tirador a la part dreta.

Producte sota comanda amb lliurement d’entrega d’aproximadament de 20 dies laborables aproximadament i transport inclòs al preu fins al teu domicili.