Loading

Pèrgola Jardí D'acer Amb Cortines

PÈRGOLA JARDÍ D'ACER AMB CORTINES Codi: 672888000 Mides: 3X4MT
-5%
399,00 € 379,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Pèrgola de jardí amb estructura d'acer i tendal de polièster en color gris perla per a jardí, terrassa o piscina, amb quatre cortines laterals pel tancament total o parcial de la pèrgola i així celebrar festes, esdeveniments o reunions familiars. Mides de 3x4x2,7 mt i tub de Ø70x1 mm.
Descripció detallada

Les pèrgoles són la millor solució per a protegir les terrasses, patis, porxos o zones del jardí de la radiació solar, la calor o els excessos d’il·luminació durant l’estiu.  És important el manteniment correcte per tal d’allargar la vida útil de la pèrgola de jardí. Caldrà netejar el tendal i les cortines amb un raspallat, aigua i sabó neutre periòdicament o bé, rentar-ho a la rentadora amb aigua freda, i un cop s’acabi la temporada d’estiu, guardar-la desmuntada en un espai tancat i sec però amb ventilació. Col·loca la pèrgola al jardí per a celebrar durant el bon temps esdeveniments, festes i reunions amb amics i familiars. A més, gràcies a les 4 cortines podràs regular l’entrada de llum segons les necessitats del moment.

Aquesta pèrgola de jardí està fabricada amb estructura d’acer amb tubs de Ø 70x1 mm, tendal de polièster de 180 gr/m2 en acabat gris perla. Dissenyada en un estil clàssic que s’adapta a tota mena de decoració d’exterior.