Loading

Calefactor Halogen Amb Peu

CALEFACTOR HALOGEN AMB PEU Codi: 755024000 Mides: 400/800/1200W
-27%
21,95 € 15,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Calefactor halogen de peu HOMEPLUSS model 8000624 de color blanc format per tres tubs de quars amb interruptor independent, tres nivells de calefacció, reixeta de protecció i sistema antibolcatge.
Descripció detallada

Aquest model de calefactor de bany emet l’escalfor mitjançant tres tubs halògens regulables en tres nivells de calefacció. Inclou interruptors individuals, reixeta de protección i cable d’1,5 metres que permet ubicar-lo allà on més et convingui. A més, incorpora protecció antiblocatge per a la seguretat durant la seva utilització, de manera que si el dispositiu volca, s’apaga automàticament.

Els calefactors són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern. És la millor elecció para calefaccionar banys, cuines o habitacions de petites dimensions. Les seves pràctiques mides et permeten transportar-lo i canviar-lo d'ubicació fàcilment. A més, no requereix cap tipus de manteniment, simplement una presa de corrent allà on el situïs.

Utilitza un calefactor halògen per complementar la instal·lació general de calefacció de la teva llar. Seran de molta utilitat en aquelles habitacions més fredes on és necessari en determinats moments del dia escalfar-les durant una estona.