Tendències en decoració nadalenca 2023

Tendències en decoració nadalenca 2023

Nadal

Des de colors fins arbres i adorns de temporada, tant per amants de la decoració tradicionals com per als seguidors del més és menys. Pren nota i decora el Nadal!

Com és aquella sensació d'obrir la caixa nadalenca i començar a rescatar la decoració de Nadal, com l'arbre, les figuretes del pessebre, les llumetes, les mil i una boles... De seguida ens sentim envaïts per "l'esperit de Nadal" que ens fa vibrar i omplir les nostres cases d'energia positiva i amor.

Ets de les persones que celebra Nadal amb magnificència i li encanta preparar la decoració amb molta antelació? Tranquil·la, no ets un animal extrany a la societat. Hem de dir-te que les persones que col·loquen la decoració de Nadal amb antelació, viuen aquesta festivitat amb més emoció i felicitat.

Ara que ja t'hem deixat una mica més tranquil·la... Pren nota de les tendències imprescindibles en decoració de Nadal per a aquest 2023 i queda't amb cada detall per decorar la teva llar com si fos el teu primer Nadal.

Els diferents estils en decoració per aquest Nadal

No sempre Nadal ha de seguir una estètica Kitsch de manera pretensiosa. Adaptar la decoració de Nadal d'acord amb l'estil decoratiu de la casa és el distintiu especial i personal per crear una atmosfera càlida durant les festes.

Abans de començar amb les tendències en decoració per aquest Nadal 2023, identificarem quin és l'estil decoratiu amb què et vols inspirar per omplir casa teva aquesta temporada. Sent i viu Nadal a la teva manera!

Decoració nadalenca d'estil tradicional

Vermell, verd i blanc. Aquests són els tres colors tradicionals del Nadal que tindran protagonisme a l'arbre, la taula, les estovalles, el centre de la taula, les garlandes, etc.

L'estil clàssic aconsegueix integrar-se en la decoració de qualsevol casa gairebé sense desentonar amb el mobiliari. Tots els adorns es podran col·locar de manera sigil·losa a la llar sense que desentonin amb els altres accessoris.

Es caracteritza per tenir un arbre de Nadal amb branques verdes i denses, decorat en color vermell, plata y or. Ah!, i que no falti la gran estrella brillant al pic de l'arbre perquè cobri la màxima presència a la sala d'estar.

Una manera ideal per assegurar-se tenir decoracions nadalenques a l'estil més clàssic és escollir adorns atemporals com el Pare Noel, estrelles, boles tradicionals, pobles nadalencs o centres de taula.

AdobeStock_619525732.jpg

Decoració nadalenca d'estil nòrdic

La decoració nòrdica es caracteritza per integrar espais funcionals de manera discreta, elegant i lleugera. Així doncs, apostar per una decoració de Nadal a l'estil nòrdic es tradueix a decorar les estances de manera que sembli que Nadal flueix per tota la llar d'una manera natural i intranscendent.

Vestir casa teva de blanc, fugint dels colors estridents en tonalitats vermelloses, és la base per aconseguir l'estil nòrdic per Nadal.

Seran les espelmes, els llums de color càlid, els teixits i els accessoris naturals els actors principals de l'esperit nòrdic a Nadal. Combina branques seques a les corones nadalenques o pinyes per decorar l'arbre de Nadal.

831755000f05.jpg

Decoració nadalenca d'estil rústic

A què et recorda la sensació d'estar en un bosc frondós suec inundat d'avets i neu empolvorada? Definitivament, ens transporta a un Nadal càlid i rural.

La decoració de Nadal a l'estil rústic es caracteritza per crear una atmosfera càlida i assossegada, representant a colors acabats de sortir de la natura com el beix o el marró, barrejats amb tons blancs o verds.

Per aconseguir un estil rústic en la decoració d'aquest Nadal 2023 serà ideal optar per un avet natural que el podràs subjectar amb l'ajuda d'una base per a arbre de nadal de jute per ocultar el peu de l'arbre i complementar l'ambient rústic de la decoració del teu llar.

Per descomptat, has de vestir l'arbre de Nadal amb adorns de fusta, de paper o fins i tot fruits procedents de pinyes o glans secs.

decoraci%C3%B3n%20y%20regalos%20de%20navidad.jpg

Decoració nadalenca divertida

Deixa volar la imaginació dels més petits de la casa i treu el nen que portes a dins! La idea de decorar Nadal amb un estil divertit va agafada de la mà de diversió i família.

Animals, pobles nadalencs, follets, fades... Hi ha multitud de figures i ninots de Nadal que deixaran els petits amb la boca oberta.

La decoració divertida per Nadal és un clàssic familiar on la il·lusió infantil es manifesta i, més tard, es converteix en bons records. Així que, perquè Nadal quedi en el record, combina estampats amb tonalitats llampants i vibrants, llums de colors i figures amb les quals puguin jugar.

AdobeStock_671579290.jpg

Decoración navideña de estilo natural

Les textures i els teixits naturals són l'última cosa en tendències decoratives de Nadal 2022. La decoració nadalenca natural va agafada de la mà de la cura del medi ambient juntament amb un consum responsable. A més, aquesta tendència decorativa aporta calma i calidesa, transformant la teva llar en un lloc de benestar.

Aquest any s'aposta pels adorns de fusta i paper juntament amb corones nadalenques de flors seques i centres de taula amb branques de pi o pinyes.


Anys anteriors destacaven les bases per a l'arbre de Nadal amb efecte purpurina o amb pelfa suau. Però, encara que aquestes teles es mantindran en tendència cada Nadal, també s'han integrat les bases d'arbre de Nadal de jute 100%.

Taula de Nadal com a experiència sensorial

Els millors moments sempre tenen lloc al voltant de la taula, i més durant les festes de Nadal i Cap d'Any. Aquesta sempre va acompanyada de la vaixella més especial, però aquest any li donarem un toc únic amb les tendències actuals en veles nadalenques i centres de taula.

Pel que fa a la decoració del centre de taula de Nadal, aquest 2023 es podran veure figures i ninots de Nadal envoltats de garlandes i centres de taula amb portaveles. A més, una tendència innovadora de la Decoració de Nadal 2023 serà la utilització de decoració nadalenca tradicional en zones que mai no s'han vist abans. Es podran veure corones nadalenques per a portes al centre de la taula i fins i tot com a element decoratiu penjant darrere de cadascuna de les cadires de la taula. Què us sembla aquesta tendència? Per a nosaltres és ideal.

Decoraci%C3%B3n%20Navidad%202022%206.jpg

Els camins de taula també seran els protagonistes d'aquest Nadal 2023, deixant enrere les estovalles tradicionals. De dibuixos, de teles naturals o setinats, aquests teixits vestiran la taula de Nadal i funcionaran perfectament amb espelmes LED i centres de taula nadalenques.

La teva llar iluminada per Nadal

La decoració de Nadal brilla amb llum pròpia durant el dia, però de nit, no seria Nadal sense els llums i garlandes nadalenques. Aquestes tornaran a ser les protagonistes de la foscor i s'inclouran en les garlandes vegetals, centres de taula o corones que pengen de la porta d'entrada.

Aquest 2023 els llums nadalencs s'encarregaran de crear ambients càlids i festius en petits detalls com mini arbres, pobles nadalencs o figures decoratives que es col·locaran als rebedors, prestatgeries i fins i tot a les escales de casa.

Quan cal començar amb la decoració de Nadal 2023?

Durant el mes de novembre, l'esperit nadalenc ja comença a envair les nostres ments, però no hi ha una data estipulada socialment per començar amb la decoració de Nadal.

D'una banda, n'hi ha que no volen perdre l'ànim festiu i mentre van guardant la decoració de Halloween, van traient de la caixa els adorns nadalencs.

D'altra banda, hi ha altres persones que aprofiten el pont de la Constitució, del 6 al 10 de desembre, per començar a posar les primeres boles a l'arbre de Nadal.

I, una altra data per començar amb la decoració de Nadal a casa és el dia que comença l'Advent, el 3 de desembre de 2023. Els quatre diumenges abans de la celebració de Nadal són, per a molta gent, el dia que comencen a obrir la caixa de guarniments de Nadal mentre escolten All I want for christmas is you de Mariah Carey. I tu, quan tens pensat començar amb la decoració de Nadal 2023?

Coneix la màgia de la temporada amb la nostra selecció de productes nadalencs aquí.

Comparteix aquesta publicació