Decoracions nadalenques 2021

Decoracions nadalenques 2021

Decoració
Comencen els preparatius nadalencs! Descobreix les tendències en decoracions nadalenques 2021 i fes que casa teva transmeti aquesta màgia, alegria i felicitat tan característica del Nadal.

S'acosta l'època més màgica i esperada de l'any, el 2021 està a punt de finalitzar i és moment d'omplir les llars, els carrers i els jardins de llums i adorns nadalencs.

És molt important planificar amb antelació la decoració nadalenca de casa, per tenir prou temps per escollir els millors adorns i detalls que transformaran la teva llar durant el Nadal.

A continuació, t'expliquem les tendències decoratives nadalenques 2021 perquè t'inspiris i ambientis les estades del teu habitatge amb estil.

Decoracions de Nadal i tendències 2021

Ja saps quins colors són tendència aquest Nadal? Si no és així, continua llegint i pren nota!

El vermell i el verd, són colors que any rere any han seguit marcant tendència, ja que reflecteixen el Nadal en la seva plena essència. Per tant, aquest any tampoc no poden faltar aquests colors a l'habitatge.

Combinar el vermell i el verd és molt senzill, ja que, per crear l'ambient nadalenc idíl·lic, només hauràs de combinar boles nadalenques vermelles i verdes, amb adorns de color daurat i blanc, aconseguint així aportar un toc elegant i fi a l'arbre de Nadal.

Una altra combinació que està marcant tendència és la de combinar el verd blavós amb morat, una decoració molt luxosa i rosa amb daurat o platejat, que transmet un estil decoratiu més delicat, acollidor i subtil.

El blau i plata, són altres dels colors estrella aquest 2021, ja que són idonis si el que estàs buscant transmetre és calma, descans i serenitat aquest Nadal.

Com decorar un arbre de Nadal el 2021?

Aquest any, la decoració nadalenca es caracteritza per ser més extravagant, atrevida, original i divertida que anys anteriors, tractant de sorprendre tothom que entri a la nostra llar.

El 2021 els accessoris llisos i sense estampar, han quedat obsolets, ja que apostem per boles de Nadal decorativesja siguin amb purpurina, pedreria o transparents i amb decoracions al seu interior.

També cal destacar els adorns nadalencs penjolls originals, així com soldats trencanous, rens amb purpurina, decoracions en fusta, i una infinitat de guarniments nadalencs que trencaran amb el tradicional i modernitzaran l'estil nadalenc del teu habitatge.

Aconsegueix unes finestres decorades de Nadal amb estil!

Quan parlem de decoració nadalenca, no ens podem limitar únicament a parlar sobre com decorar un arbre de Nadal i els adorns nadalencs que són tendència aquest any, ja que el Nadal és molt més que això.

Durant aquestes dates, es cuida tot al detall, des de la vaixella nadalenca fins a les llums de Nadal exteriors que il·luminaran el jardí. Però un dels elements que són molt importants i que també s'han de treure partit per Nadal, són les finestres de la llar, ja que alegren tant l'interior com l'exterior de l'habitatge.

Les finestres tenen una infinitat de possibilitats decoratives, des de dissenyar un dibuix amb una plantilla, fins a decorar-les amb garlandes tant de llums com de fusta, aportant aquest toc decoratiu diferencial que enamorarà qualsevol.

En definitiva, per Nadal, es decora tant l'interior com l'exterior de la llar, cuidant tots i cadascun dels detalls. No deixis la decoració nadalenca per a l'últim moment i posa't mans a l'obra!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa