Decoració nadalenca 2019

Decoració nadalenca 2019

Decoració

El compte enrere ha començat, el Nadal 2019 està a tocar i toca començar a planificar la decoració nadalenca de la llar.

El compte enrere  ha començat, el Nadal 2019 està a tocar i toca començar a planificar la decoració nadalenca de la llar. És important planificar les teves compres amb temps tenint en compte dos aspectes: l’estil de decoració que vols posar i l’espai real del que disposes per a col·locar adorns nadalencs. Per aquest motiu, pren nota dels següents consells pràctics perquè la decoració de Nadal de la teva llar sigui tot un èxit.

 

En primer lloc, tal i com hem mencionat hauràs de decidir l’estil de decoració nadalenc amb el que basaràs  cada un dels racons. Alguns dels estils més en tendència aquest 2019 són l’estil nòrdic o escandinau, estil rústic, estil eclèctic, estil rococó o l’estil clàssic amb el sempre encertaràs. A la vegada, en tots i cadascun d’aquests estils pots incorporar peces DIY, fabricades per tu mateix, adaptades als colors de l’estil que hagis escollit.

Decidit l’estil de decoració que vols, el següent pas serà decidir la gamma cromàtica dels adorns nadalencs. Algunes combinacions segures son: vermell i verd, daurat i blanc, platejat i blanc, blau i blanc, només blanc, fusta i tonalitats terra i per últim, si t’atreveixes, utilitzar colors vius i eclèctics.

A continuació, i tenint en compte l’espai físic del que disposes, ja podràs començar a muntar la decoració nadalenca. L’element central i el més important és l’arbre de Nadal, l’eix central que destacarà per sobre de la resta. De manera que col·loca en equilibri la garlanda de llums Led, les boles de Nadal, pinyes penjolls decoratius. La part inferior de l’avet nadalenc pots complementar-la amb un peu decoratiuregals de diferents mides figures decoratives.

Una vegada muntat l’arbre de Nadal, ja pots centrar-te en adornar altres zones de la llar com finestres, portes, la taula del menjador, el rebedor, els dormitoris infantils, la cuina o les zones exteriors. Pots utilitzar múltiples adorns nadalencs: arbres lluminosos, garlandes de llums en cascada, llums de neó, elements de fusta, espelmes, corones centres de taula. Altres elements decoratius que no pots oblidar són el calendari d’advent, les postals nadalenques que va rebent o els mitjons de cada membre de la família.

Per últim, mencionar la decoració de la taula durant aquestes dates. És el lloc on més temps passareu compartint àpats i nadales tot recordant mil i una històries. Per això, escull tots els elements com són les estovalles nadalenquesvaixellacoberteria i cristalleria amb el mateix estil de decoració. Per a fer més especial la decoració de la taula principal, pots col·locar un detall per a cada comensal, com un cartell amb el nom de cada persona, una figureta nadalenca o una espelma aromàtica.

Comença a planificar les teves compres nadalenques  a la nostra pàgina web. T’oferim una gran varietat de productes de decoració nadalenca com  avets artificials i peusboles de decoració per a avetsdecoració per a la taula, decoració mural i vitrinapaper de regalespelmes i canelobres de Nadalgarlandes elèctriques per a interior/exterior o garlandes i cintes.


Comparteix aquesta publicació