Consells per decorar la llar aquest Nadal

Consells per decorar la llar aquest Nadal

Nadal

La decoració nadalenca l'has de planificar amb temps. Segueix els nostres consells per ser un gran amfitrió aquestes festes!

L'època de l'any amb més màgia, que petits i grans esperen, està a punt d'arribar. El Nadal s'acosta, i amb ella l'esperit nadalenc torna a nosaltres. Decorar la llar aquest Nadal és imprescindible i has de planificar-ho amb temps. Alguns aspectes a tenir en compte per a la decoració nadalenca per aquest any són:

Estil de decoració i colors

Decideix-te per un estil de decoració per aconseguir més harmonia i caliu. Alhora, escull una gamma cromàtica amb dos colors base i dos colors d'accent. Si bases la decoració en tonalitats en concordança tots els racons lluiran molt més.

L'arbre de Nadal

L'arbre de Nadal és la peça clau i central de tota la decoració nadalenca. Actualment, existeixen arbres de Nadal de multitud de materials i formes. Desaconsellem utilitzar un arbre natural, escull entre la varietat d'arbres de nadal sintètics, de fusta o metàl·lics. Així, contribuiràs en la conservació del medi ambient i en la teva economia. A més, podràs seguir utilitzant el mateix arbre de Nadal durant diversos anys i simplement hauràs de renovar els adorns de l'arbre.

La il·luminació de Nadal

La il·luminació nadalenca és l'eix per aconseguir una sensació de caliu i confort en l'ambient. Utilitza garlandes de llums LED o espelmes LED per estalviar en la teva factura de la llum. Les llums de Nadal són molt versàtils de manera que hi ha mil i una formes de col·locar-les. Al voltant l'arbre de Nadal, dins de pots de vidre que no utilitzes, penjant de la paret o per decorar habitacions més petites com la cuina, el dormitori o fins i tot el bany Per què no? Per Nadal, tot és possible!

La decoració de la taula per Nadal

La taula del menjador és el lloc on se celebren tots els àpats nadalencs. Per aquest motiu, la decoració de la taula per Nadal, no pot passar-te per alt. Escull les estovalles, la vaixella, cristalleria i coberteria acord a l'estil de decoració que esmentem en el primer punt. Afegeix un centre de taula i adorns nadalencs com figures, espelmes, gnoms de Nadal o pinyes decorades.

Finalment, tingues sempre per premissa que en la decoració de la llar, menys és més. No recarreguis l'ambient amb multitud d'adorns nadalencs, molta varietat de llums de colors de Nadal o masses figures decoratives.

A l'apartat de decoració nadalenca de la nostra web trobaràs una gran selecció d’articles per decorar la teva llar per Nadal com avets artificials i peusboles de decoració per a avetsdecoració per a la taula, decoració mural i vitrinapaper de regalespelmes i canelobres de Nadalgarlandes elèctriques per a interior/exterior o garlandes i cintes.

Comparteix aquesta publicació