Com aplicar pintures Bruguer colores del mundo?

Com aplicar pintures Bruguer colores del mundo?

Pintures
T'expliquem els passos clau que hauràs de seguir per renovar l'aspecte de les parets del teu habitatge o negoci amb pintures Bruguer colores del mundo. No t'ho perdis i aconsegueix resultats de forma ràpida, senzilla i eficaç!

Escollir la col·lecció de pintura plàstica interior Colors del món Bruguer per pintar el teu habitatge serà tot un encert. A més de ser una pintura d'una qualitat excel·lent i formada per una gran varietat de colors, és una pintura plàstica, ecològica i responsable amb el medi ambient. Una opció ideal, oi?

Ara bé, arriba el moment més difícil i decisiu abans de posar-nos a treballar: escollir un color entre la gran varietat de colors que ens ofereix aquesta col·lecció de pintures Bruguer colors del món.

La varietat de les pintures Bruguer colors del món

Des dels seus inicis, la col·lecció de pintura plàstica Bruguer Colors del món, sempre ha estat en boca de tots, sent la col·lecció més icònica de la marca de pintures Bruguer.

De vegades, només pintem les nostres estances de casa pensant a donar un aspecte nou i renovat o per millorar-ne l'estètica i la decoració. Però cal anar més enllà.

Els colors ens envolten i ens transmeten sensacions que no es poden obviar a la nostra vida. És per això que, la col·lecció Colors del món ens evoca els llocs més insòlits del món.

La col·lecció de pintures Colors del món està inspirada en 15 paisatges i les seves cultures, com ara: Nepal, Kenya, Japó, Patagònia, Índia, Alaska, Egipte, Escandinàvia, l'Amazones o el mar Mediterrani. Cadascun d'aquests paisatges disposa d'una carta de quatre o més tonalitats que combinen perfectament entre ells o amb la resta de sèries.

A l'apart de pintura interior de color de FESMÉS podràs trobar de manera organitzada cadascuna de les sèries i les seves tonalitats específiques per quedar-te amb el teu lloc somiat. A més, combinem tonalitats de cada destinació per a una proposta harmònica i una combinació més contrastada.

Ja saps on vols viatjar? Aleshores, t'explicarem tot el que has de saber d'aquesta pintura plàstica d'alta qualitat.

Propietats i característiques de les pintures Bruguer colors del món

  • Pintura llesta per utilitzar, es pot dissoldre en aigua i és de fàcil aplicació
  • Gran capacitat de cobriment des de la primera capa.
  • Acabat mat, ideal per dissimular les petites imperfeccions.
  • Pintura rentable, sense olor i d'assecat ràpid.
  • Assecatge de 30 minuts a 23ºC.
  • Repintat després de 3 hores a 23ºC. La temperatura ambient i la humitat relativa de l'aire influeixen en el temps d'assecament.
  • Té un alt rendiment de 10 a 12 m²/litre.

Què necessitaràs per a l'aplicació de les pintures Bruguer colors del món

  • Útils d'aplicació: Brotxa, corró o pistola.
  • Dissolvent: Aigua
  • Per netejar els utensilis: Aigua
  • Temperatura d'aplicació: Entre 5 i 35a

Preparats per a l'aplicació de les pintures Bruguer colors del món!

Pas 1. Buida l'habitació que vols pintar i cobreix el mobiliari amb un protector.

Pas 2. Preparació prèvia. Assegureu-vos que les superfícies que voleu pintar estan netes, seques i imprimides correctament. La seva preparació dependrà totalment si són superfícies noves, ja pintades amb anterioritat o superfícies en mal estat.

La imprimació és indispensable i serveix per deixar la superfície llisa i uniforme, millorar-ne l'absorció i ajudar a corregir les imperfeccions. És un producte d'assecat ràpid i no cal esperar molt de temps després d'aplicar una capa amb una brotxa o paletina.

A continuació, exposarem diferents productes per imprimir adequadament la paret.

Per a les superfícies noves

- Si la paret és de guix mort o pulverulent: Utilitza la imprimació preparació universal Bruguer.

- Si la paret és de ferro o Acer: Utilitza la imprimació preparació antiòxid Brumin Bruguer per a la paret d'acer i la imprimació preparació Ferro Bruguer per a la paret de ferro.

- Si la paret és de fusta: Utilitza la imprimació preparació fusta sellatine Bruguer.

Per a les superfícies ja pintades

- Si la pintura antiga està en bon estat, només cal una neteja amb un drap humit.

- Si la pintura antiga està en mal estat, amb esquerdes o forats, omple amb massilla i deixa assecar. A continuació, escata la paret amb suavitat i neteja-la amb un drap humit. Abans de pintar cal imprimir prèviament amb la imprimació preparació universal Bruguer.

- Si la pintura antiga és a la cua, al tremp oa la calç, s'ha d'eliminar o com a mínim imprimir amb un fixador universal.

Per a les superfícies afectades per fums, filtracions d'aigua o fuites

- També s'han d'imprimir amb la preparació de fusta Sellatine per evitar sagnats posteriors.

Pas 3. Després de la preparació prèvia de la paret, amb una petita brotxa, pinta una vora d'uns 2,5 cm aproximadament als extrems.

Pas 4. Pinta la resta de la paret amb el corró. Podreu repintar la superfície després de 3 hores d'espera a temperatura 23ºC.

Consells finals

1. Si necessites pintar les parets de forma ràpida, ja sigui perquè no tens prou temps per pintar, o bé, perquè necessites tenir l'habitació llesta i preparada com més aviat millor, és aconsellable cobrir bé el corró, per obtenir una major capacitat en una sola passada.

2. Un cop finalitzat el procés, caldrà netejar els utensilis que hagis utilitzat amb dissolvent, per poder fer-ne ús la pròxima vegada que necessitis pintar.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa